Hero top pagina

Van de voorzitter (2)

Hoogstwaarschijnlijk zullen de maatregelen die nu genomen zijn om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen nog wel een behoorlijke tijd aan houden.

Een vreemde tijd waar onze accommodatie, op het fantastische werk van de dames van alternatieve voedselbank na, er verlaten bij ligt. Wie een maand geleden had gezegd dat we een paar weken, laat staan een paar maanden, elkaar niet zouden zien hadden we voor gek verklaard.

Een bizarre tijd waarin wij als club, maar ook jullie als leden de verantwoording nemen om je zelf, je naasten en de medeburgers zoveel mogelijk te beschermen om het virus niet verder te verspreiden.

Gezondheid is het belangrijkste en als daar dan bij hoort dat we tijdelijk, hoe lang dan ook, elkaar niet kunnen ontmoeten dan moeten wij ons daar bij neerleggen en uitzien naar de tijd dat we weer samen kunnen komen om van het voetbalspel en alles wat daar mee samen hangt te genieten.

Om wat contact te houden zal vanaf vandaag regelmatig een stukje “uit de oude doos” op de site en facebook geplaatst worden. In 2012 met ons 100 jarig bestaan zijn er het gehele jaar door artikelen uit het roemruchte verleden van onze club verschenen. Deze worden nogmaals geplaatst.

Het zou leuk zijn als we ook van jullie stukjes of foto’s uit het verre of korte verleden zouden krijgen om deze met de leden te delen. Doe je best, ik laat me verrassen

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.