Hero top pagina

Van de voorzitter (3)

Beste leden,

De maatregelen die het kabinet genomen heeft om de verspreiding van het coronavirus te minderen lijken hoogstwaarschijnlijk te werken. Dit houdt beslist niet in dat de volgende maand het werkbare- en sociale leven weer in volle hevigheid zal losbarsten, het is en wordt een proces van de lange adem.

Respect voor de mensen in beroepen die ervoor zorgen dat wij voor zover mogelijk de noodzakelijke dagelijkse zaken kunnen doen. Respect en een diepe buiging voor de mensen in de zorg die met risico voor eigen gezondheid de mensen die getroffen zijn door het virus er weer bovenop proberen te krijgen. Zelf kunnen we in belangrijke mate mee helpen om de verspreiding van het corona virus te minderen, hou je aan de maatregelen, hoe eerder zal het “normale” leven er weer zijn.

Een flinke uitdaging om de zaken niet alleen op korte maar vooral ook langer termijn voor elkaar te krijgen. Daar hebben wij uw begrip en hulp voor nodig. BVV Borne is een familie club en club die meer is dan alleen voetbal. Een plek om te sporten. te ontmoeten, te ontspannen en om samen BVV Borne te zijn. Dit alles missen we op dit moment.

Voetballers kunnen hun hobby niet meer beoefenen, de trainingen, wedstrijden en de gezellige derde helft. De overige leden en supporters mogen ook niet meer op het complex komen, ze missen hun wekelijks uitje en de saamhorigheid. Bestuur en commissieleden moeten een manier vinden om de problemen die door de maatregelen ontstaan zowel op korte als langer termijn het hoofd te bieden. Uitdagingen te over.

Voor zover het bestuur het nu kan bekijken zullen er dit seizoen geen activiteiten op ons complex meer plaats vinden. De vaste lasten lopen wel door terwijl we behoorlijk wat inkomsten gaan missen. Maart , April, Mei en Juni zijn normaal gesproken maanden waarin de clubkas behoorlijk gespekt wordt. Met name de kantineopbrengst is, zoals bij veel verenigingen, een belangrijke pijler onder onze financiële huishoudingen en die valt totaal weg. Wat activiteiten betreft is inmiddels besloten dat de Avond4daagse die begin juni zou plaats vinden niet door gaat. Ook de toernooien gaan niet door.

De sponsorinkomsten vallen op dit moment weg. Deze sponsoren, waarvan velen ons al jaren steunen, hebben op dit moment een hele moeilijke tijd en moeten alle zeilen bij zetten om zelf het hoofd boven water te houden, wij roepen u op om hen te steunen.

Het wordt vooral financieel een hele zware tijd. Naast de crisisbijdrage die we van de Overheid en eventueel van de KNVB ontvangen is de bijdrage van de contributie voor de komende maanden van essentieel belang voor de club. We zullen deze dan ook de komende maanden blijven innen. Indien uzelf door de huidige situatie in problemen dreigt te komen neem dan contact op met onze leden administratie. We vinden beslist een oplossing.

De ontstane problemen voor de club staan natuurlijk niet in verhouding met wat er op dit moment in Nederland en de rest van de wereld gebeurd. Dan is voetbal maar een bijzaak. Wel voor heel veel mensen een belangrijke bijzaak.

Al meer dan 100 jaar is het credo van onze club :”Het moet” “Het kan” “Het zal”. BVV Borne is een club die dit aankan, waarvan de leden straks, als alles weer iets normaler wordt, de schouders eronder zullen zetten. We rekenen op jullie steun en begrip.

Blijf gezond en let op elkaar !

BVV Borne een club. Nee, BVV Borne een bijzondere club.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.