Hero top pagina

Van de voorzitter (4)

Het opstarten van de trainingen voor de jeugd verloopt voorspoedig en zonder problemen. Een compliment voor betrokkenen die ervoor zorgen dat dit allemaal soepel gaat en voor de ouders die zich netjes aan de regels houden van afzetten en ophalen van hun kroost.

Vanavond zelf in de functie van toezichthouder aanwezig geweest en niemand hoeven te corrigeren of te wijzen op gedrag dat niet kan. Het rustig en gespreid opstarten is een goede keus geweest, alles is overzichtelijk en gemoedelijk. Net of er niets aan de hand is.

Maar helaas er is wel wat aan de hand, ondanks aankondigde versoepeling van de regels, zal het nog wel een tijdje duren dat we weer over een normaal (voetbal) leven kunnen spreken. Met velen van jullie mis ik de gang naar het voetbalveld, de trainingen, de wedstrijden en de gezelligheid in ons clubhuis. De wekelijkse contacten die je met leden hebt, de vreugde na een overwinning en zelfs de teleurstelling na een verlies, het is er even niet.

De regering gaat de regels versoepelen we mogen meer en we zullen als bestuur naar de mogelijkheden kijken. Wel moet het m.i. duidelijk zijn dat wij allemaal mede bepalen hoe de voortgang van de crisis zal zijn. Wij als vereniging maar ook jullie hebben de verantwoording om de regels serieus te nemen en er naar te handelen.

Zolang er geen vaccin is zullen we voorzichtig moeten zijn, is het niet voor je eigen dan wel voor je naasten of medeburgers. We worden dagelijks geconfronteerd met meningen, uitleg en voorspellingen. De conclusie is , niemand weet het precies en het gaat nog een behoorlijke tijd duren.

Een voor-coronatijd en een na-coronatijd, wie zal het zeggen. Wat het BVV Borne verenigingsleven betreft hoop en verwacht ik dat die niet veel veranderd. In deze crisistijd zijn de leden de BVV Borne trouw, een paar afmeldingen maar minder dan de voorgaande jaren in dezelfde periode. Dat geeft de burger moed, steun voor de club in goede en slechte tijden, we zijn jullie er zeer erkentelijke voor.

De laatste bijeenkomst in ons clubhuis was op zaterdag 14 maart na het wegbrengen van de compost en potgrond zakken, inmiddels bijna 2 maand geleden. Met zo’n 60 leden, jong en oud werd de zeer succesvolle actie op een gezellige en welverdiende manier afgesloten. Als ik daar aan terug denk dan weet ik wat ik mis.

Hou vol, “ons BVV”

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.