Hero top pagina

Wederom geweldig resultaat Grote Clubactie!!!.

Vorig jaar was het resultaat van de Grote Clubactie al verbazingwekkend voor een club als BVV Borne ver boven de verwachting. Dit jaar hebben is er nog een schepje bovenop gedaan. Het resultaat is meer dan het vorige jaar, weer in de plus.

Totaal werden dit jaar maar liefst 2353 loten verkocht, hiervan houdt de club het fantastische bedrag van Euro 5647,08

De jongste leden hebben wederom de aanzet gegeven om dit jaar dit fantastisch resultaat te halen, weer veel meer loten verkocht dan al de jaren ervoor. Een stimulans waar de rest van de club niet bij achter kon blijven.

De 3 jeugdleden die het meest verkocht hebben zijn:

  1. Sten Roerink JO13-1 101 loten Waardebon Eurosport 25 euro (vorig jaar ook winnaar)
  2. Luca van Horsten JO10-2 70 loten Waardebon Eurosport 20 euro
  3. Brent Pieterson JO09-1 61 loten Waardebon Eurosport 15 euro

Het jeugdteam dat procentueel per speler het meest verkocht hebben is JO10-2 met totaal 266 loten. Voor deze groep zullen we indien het weer mogelijk is een leuke activiteit rondom een wedstrijd van het 1ste elftal organiseren.

In navolging van de jeugd zijn er ook deze editie weer veel Superloten verkocht:

  • Jeugdteams JO15-1, JO15-2 , JO17-3, JO17-2, JO17-1 en JO19-1
  • Senioren teams Borne 5 , 4, 3, 2, 1 en Dames 1 (2 loten ism Zenderen Voorruit).
  • Kabouters 66 loten , Mountenbiketeam BVV Borne 1x, Bestuur 2x en ook Johny van der Kolk heeft dit jaar wederom een Superlot gekocht.

Daarnaast hebben vele leden die niet met team of groep verbonden zijn ook een steentje bij gedragen. Leden die niet meer zo vaak komen of die ver weg wonen, velen hebben met deze actie onze club gesteund.

Trots op de jeugdleden die de loten verkocht hebben, trots op en dankbaar voor de teams, groepen en individuele leden die de in deze voor de club lastige tijd, de (Super )loten gekocht hebben.

Vandaag is de trekking van de prijzen voor de Grote Clubactie en we hopen dat alle mensen die de club een warm hart toedragen een leuke of zelfs een grote prijs winnen, het is ze gegund.

Er is in ieder geval al 1 winnaar, waar we heel blij mee zijn en dat is de BVV Borne.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.