Hero top pagina

Prachtig nieuw kunstgrasveld, complimenten

Iedereen kent het gevoel dat planning en uitvoering vaak niet geheel overeenkomen. In het geval van de aanleg van ons nieuwe (kurk ingestrooide) kunstgrasveld is bewezen dat het wel kan.

 

Het leggen van het veld is vandaag afgerond, zodat er weer trainingen en vriendschappelijke wedstrijden op gespeeld kunnen worden. De eerste tijd zal de mat door er gebruik van te maken worden ingespeeld, m.a.w. de mat moet worden ingelopen.

De mannen van Field Turf hebben fantastisch werk verricht en ook een groot compliment en een bijzonder woord van dank aan Herman Kamst, de coördinator namens onze club, die de afgelopen weken veel tijd en energie is deze aanleg gestoken heeft.

De eindkeuring van het de nieuwe mat zal op donderdag 3 februari plaatsvinden.

De komende week zullen nog de kantplanken, de poorten en de omheining worden geplaatst. Hierna kunnen de reclameborden weer opgehangen worden. De nieuwe dugouts zullen op dinsdag 15 februari geplaatst worden.

Met de aanleg, door de gemeente, van deze kurk ingestrooide mat kunnen we weer jaren verder en beschikt de club weer over een toekomst bestendig veld.

Ook zijn we op dit moment bezig met de voorbereiding m.b.t. de verandering van onze toegang tot het complex. Ook daar komt heel veel bij kijken en zullen we de komende maanden de handen nog vol aan hebben.

Met het prima verloop van de afgelopen weken zien we deze uitdaging, zoals Herman altijd zegt, weer met vol vertrouwen tegemoet.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.