Hero top pagina

Corona nieuws: Extra aandacht besmetting onder de jeugd.

Waarschijnlijk hebben jullie gehoord dat bij steeds meer scholen in Borne verschillende klassen in quarantaine moeten omdat een klasgenootje positief op COVID-19 is getest. Ook binnen enkele jeugdteams van BVV Borne zijn er afgelopen weken spelers niet geweest ivm de situatie op school of in hun klas.

Als vereniging willen wij natuurlijk dat de trainingen voor de spelers door kunnen gaan omdat dit belangrijk is voor de sociale contacten, lichamelijke ontwikkeling, gezondheid etc.

Belangrijk voor iedereen is om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en bij twijfel de kinderen niet naar de training laten gaan. Dit doen veel ouders al waardoor de andere spelers van het team gewoon kunnen trainen.

Vanuit de vereniging stellen wij het volgende voor:

- bij COVID-19 gerelateerde klachten neemt een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid (ook voor de rest van de spelers), blijf thuis en indien nodig laat je testen.

Bij een negatieve uitslag ben je weer welkom op de club om te trainen.

- houd zo veel mogelijk afstand waar kan.

- hoesten en of niezen doen we in onze elleboog.

- was regelmatig je handen

De trainers hebben we gevraagd om bij het signaleren van COVID-19 klachten de ouders in te lichten en de speler op te laten halen van de training.

Wij beseffen dat dit lastig kan zijn, maar hopen en verwachten dat iedereen hier begrip voor heeft en medewerking aan verleend.

Houden we ons aan deze regels dan voorkomen we dat het erger wordt!

Namens Bvv Borne ,

Sven Pieterson Corona coördinator

 
What do you want to do ?
New mail
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.