Hero top pagina

Uit de oude doos (1987)

Feestvieren kunnen we bij de BVV Borne, elk lustrum werd wel iets georganiseerd en bij de officiƫle jubilea werd er flink uitgepakt,

in 1987 werd het 75ste jubileum gevierd Borne speelde op dat moment 4de klasse.

Verslag van de feestavond.

Op 13 maart 1987 was het weer groot feest in centrum De Bijenkorf i.v.m. het 75-jarige bestaan van de B.V.V. Borne. Om 20.00 uur opende de voorzitter Gerrit Runhart de feestavond en sprak over Borne, de club van vrienden die er op deze avond ongetwijfeld weer een geweldig feest van maken.

Die woorden werden meer dan bewaarheid want via een eerste optreden van Henk Kremer en Jan Oude Munnink, samen met een groep junioren, zat de stemming er meteen goed in. Zij zongen diverse Borne liederen van vroeger en nu, die door de zaal uit volle borst werden meegezongen.

Vervolgens de huldiging van 25 leden, die 25 jaar of langer lid zijn van de B.V.V., gevolgd door een prachtige show van de damesclub. Uitgedost als buitenlandse stervoetballers boden zij aan de B.V.V. te versterken.

Na een muzikaal intermezzo van het orkest Valley Gazelle was het de beurt aan de A-selectie. Verkleed als show-girls brachten zij een wervelende show, waar de zaal ook bij betrokken werd. De samenzang zorgde voor een enorm spektakel. Bert Bosman bood namens deze groep de cadeaus aan, die gekocht waren van de opbrengst van de onlangs gehouden fancy fair.

Nadien was er nog een optreden van Bets de Tukker en Ben Steneker. Na dit optreden kon er nog gedanst worden op de muziek van Valley Gazelle, die de Borne -mensen in verrukking bracht.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.