Hero top pagina

Versoepeling Corona maatregelen – terras onder voorwaarden open

Met de aanpassingen van de corona maatregelen die afgelopen woensdag zijn ingegaan, zijn er voor de verenigingen die een terras hebben weer mogelijkheden om de sporters weer van een consumptie te voorzien.

Natuurlijk zijn we blij dat dit weer kan maar bij het open gaan van het terras horen wel strikte maatregelen waar we ons aan moeten houden. We gaan dit weekend kijken of dit allemaal mogelijk is zodat we ook de komende weken gasten kunnen ontvangen en natuurlijk hopen dat de versoepelingen doorzetten zodat het allemaal weer iets normaler wordt. We verwachten dat de regels die gelden voor het terras door iedereen opgevolgd worden.

Maatregelen m.b.t. gebruik terras.

– bij klachten blijf je thuis.

– iedereen die op het terras plaats neemt moet zich registreren.

– max. 2 personen aan een tafeltje, tenzij je uit 1 huishouden komt, op het terras is zitten verplicht.

- houdt 1,5 meter afstand van elkaar

- was/ontsmet regelmatig je handen

- graag met pin betalen

- uitgifte consumpties bij de terrasdeuren

– het clubhuis blijft gesloten.

- alleen de toiletten bij de kleedkamers kunnen gebruikt worden.

Openingstijden zijn afhankelijk van de activiteiten op het sportpark. Dit pinksterweekend zijn we 1ste pinksterdag gesloten en maandag open van 10:00 uur tot 16.00 uur.

Omdat de het terras uiterlijk tot 20:00 uur geopend mag zijn zal tot aan het moment dat er verdere versoepelingen komen het terras op de werkdagen gesloten blijven.

Dit weekend kijken we wat de (on)mogelijkheden zijn en hopen dat de versoepelingen doorzetten, zodat we binnenkort weer op een normaler manier van onze huiskamer kunnen genieten.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.