Hero top pagina

Wedstrijden en trainingen tot nader order afgelast. Ook het Clubhuis is gesloten

Door de KNVB zijn alle competitie wedstrijden tot 1 april afgelast, ook adviseren ze de clubs om trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.

Het bestuur van BVV Borne volgt dit advies. Tot nader order gaan de trainingen niet door. Ook het clubhuis zal gesloten zijn. Begin volgende week gaan we de situatie opnieuw bekijken en zodra er meer nieuws is houden we u op de hoogte

Bericht KNVB

Amateurvoetbal

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.