Hero top pagina

Wisseling van de wacht Vertrouwenspersoon

Reeds vele jaren kent BVV Borne een vertrouwenspersoon. Bert Loo vervulde voor onze club deze functie en hij heeft daar de afgelopen jaren op een prima wijze invulling aan gegeven. Bert stopt met deze functie en wordt opgevolgd door zijn vrouw Gea.

In het onderstaande artikel stelt Gea zich voor en we hebben er het volste vertrouwen in dat zij deze functie op een zeer goede manier kan uitvoeren. Voor een club is het belangrijk dat de leden kunnen aankloppen bij iemand wanneer er ongewenst gedrag plaats vindt.

BVV Borne is een fijne club, waar de leden in een veilige omgeving moeten kunnen sporten. We bedanken Bert voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wij wensen Gea veel succes bij in haar functie als vertrouwenspersoon.

Namens het bestuur:

Bert Bosman

Mijn naam is Gea Groothuis, getrouwd met Bert Loo en samen wonen we al ruim 20 jaar in Almelo. Mijn zoon Niels (28) is inmiddels sinds drie jaar uitwonend en heeft een eigen stekje gevonden. Ruim 20 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de Bornse voetbalvereniging ( BVV) .

Bij mijn eerste kennismaking viel me gelijk de gemoedelijke warme sfeer binnen deze vereniging op. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als wijkagent in Haaksbergen. Naast deze functie heb ik als neventaak “ familieagent “. Dit houdt in dat ik nabestaanden bijsta als een dierbare is omgekomen in het verkeer. Een zeer dankbare taak.

Ook ben ik voor het team Haaksbergen het aanspreekpunt als het gaat om eergerelateerd geweld. Uiteraard draai ik daarnaast mijn diensten in de reguliere surveillance dienst. Als lid van het team collegiale opvang (TCO) heb ik ook oog en oor voor mijn directe collega’s als deze betrokken zijn (geweest) bij heftige incidenten. Sinds kort draai ik hierin, op eigen verzoek, geen piketdiensten meer voor.

Ik ben een zeer sociaal ingesteld persoon, ben erg toegankelijk voor een gesprek van welke aard dan ook. Vind niets raar en gesprekken met mij zullen altijd vertrouwelijk verlopen. Ik zal geen inhoudelijke gegevens delen met anderen of met het bestuur.

Vertrouwelijk is ook vertrouwelijk.

Tenzij u op eigen verzoek wel wil dat ik iets bespreekbaar maak. Ik ben zijdelings door mijn man Bert verbonden aan de BVV. Meestal help ik als vrijwilligster een handje bij de jaarlijks terugkerende winterstoploop of de avondvierdaagse. Echter zal ik in mijn rol als vertrouwenspersoon volledig onafhankelijk binnen de vereniging staan.

In het dagelijks leven, maar zeer zeker ook met mijn achtergrond als wijkagent, weet ik uit eigen ervaringen dat sommige zaken grensoverschrijdend kunnen zijn en daarom bespreekbaar moeten worden gemaakt. Hoe lastig dat soms ook kan zijn.

Mijn doel als vertrouwenspersoon is bij te kunnen blijven dragen aan een gezonde plezierige en vooral sportieve verenging zoals ik de BVV ken. Mocht u als lid van de BVV iets bespreekbaar willen maken schroom dan niet om mij te benaderen. Graag denk ik dan met u mee in de mogelijkheden.

In verband met mijn onregelmatige diensten heb ik ervoor gekozen een e-mailadres ter beschikking te stellen waarop u mij kan bereiken. Dit kan via :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra ik uw mail heb gelezen neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Laat wel even een telefoonnummer achter waarop ik u kan bereiken.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.