Grote Clubactie 2020 van start

De “Grote Clubactie” gaat weer van start. Vanaf zaterdag 19 september 2020 mogen de leden van de club de loten gaan verkopen.

Ondanks de corona willen wij de actie wel door laten gaan. De jeugd t/m 12 jaar zal middels intekenen de loten aan de man brengen en de oudere jeugd en senioren elftallen zullen per elftal 30 loten afnemen.

We hebben de laatste jaren gemerkt dat de meeste loten door de jeugd aan familie en naaste bekenden worden verkocht en dat kan op een veilige manier.

Wat is het doel van de “Grote clubactie” Het Nederlandse verenigingsleven financieel steunen, dát is het doel van de Grote Clubactie. Want verenigingen en clubs leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving. Daarmee vormen verenigingen een onmisbaar element voor een prettige maatschappij. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 euro naar de club.

Wat is er te winnen

Er zijn bij deze actie hele leuke prijzen te winnen:

1ste prijs Euro 100.000 belastingvrij.

2de prijs Auto Seat Electric

Daarnaast zijn er nog meer dan 650 kleinere prijzen en prijzen op eindcijfer te winnen.

Meer informatie over de prijzen op: www.clubactie.nl

Wat gaat onze club doen met de opbrengst. Mede door de opbrengst van de Grote Clubactie van de afgelopen paar jaren hebben we de kantine helemaal opnieuw ingericht en LED Verlichting op ons hoofdveld kunnen aanschaffen. De opbrengst van de Grote Club Actie 2020 willen we mede gebruiken voor verdere investeringen voor verduurzaming van onze accommodatie, bv. zonnepanelen.

 

We hopen dat ondanks de beperking veel loten van de BVV Borne worden afgenomen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.