• Kantinerooster 18 september - 15 oktober

  Kantinerooster 18 september - 15 oktober

 • Parkeren BVV Borne

  Parkeren BVV Borne

 • Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 9 oktober 2023

  Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 9 oktober 2023

 • Rabo ClubSupport stem op BVV Borne

  Rabo ClubSupport stem op BVV Borne

 • LET OP! LET OP! Ingang BVV Borne

  LET OP! LET OP! Ingang BVV Borne

Hoofdsponsoren

Niet stil gezeten deze zomer!

De zomervakantie zit er voor de meeste mensen er weer op. Volgende week beginnen de scholen weer en zal de dagelijkse routine weer zin intrede doen. Vanaf het komende weekend starten de bekerwedstrijden en het weekend van 23 september gaat de competitie voor de teams weer van start.

De afgelopen zomer is er niet stil gezeten bij BVV Borne. Op het kleedkamer gebouw zijn maar liefst 113 zonnepanelen gelegd, goed voor het milieu maar natuurlijk ook om de alsmaar duurder wordende energiekosten te drukken.

In het clubhuis en op het terras is een nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd waarop tevens de boxen voor het veld zijn aangesloten.

Dit alles is grotendeels financieel mogelijk gemaakt door de club van 100. Met de bijdragen van deze vrienden van de BVV Borne, hebben we de afgelopen decennia al vele mooie zaken kunnen regelen.

Daarom dank aan alle deelnemers van de club van 100. Tevens een groot compliment aan de vrijwilligers die mee geholpen hebben om de zonnepanelen te leggen en de geluidsinstallatie te installeren, zij hebben er voor gezorgd dat de accommodatie weer een stuk duurzamer en mooier is geworden

Sponsoren

Vriendenloterij
Eurosport
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.