• Zeer succesvolle compost/potgrond actie in rare tijden

  Zeer succesvolle compost/potgrond actie in rare tijden

 • Corona nieuws: Extra aandacht besmetting onder de jeugd.

  Corona nieuws: Extra aandacht besmetting onder de jeugd.

 • BVV Borne Compost/ Potgrond actie

  BVV Borne Compost/ Potgrond actie

 • Compost/Potgrondactie 2021 gaat door.

  Compost/Potgrondactie 2021 gaat door.

 • Ook competitie 1ste elftal wordt niet hervat

  Ook competitie 1ste elftal wordt niet hervat

Hoofdsponsor

Trainingen

Op dit moment is de situatie in Nederland omtrent COVID-19 niet veranderd.

De vakantie is voorbij wat inhoudt dat veel jeugdteams de trainingen weer zullen oppakken. Zoals bekend mag de jeugd gewoon blijven sporten wat voor deze doelgroep natuurlijk fijn is.

Ondanks dat de jeugd mag trainen wordt er ook aan de trainers gedacht en ook hun mening is hierin van belang. Het is begrijpelijke als een trainer door bv de thuissituatie of zijn beroep op dit moment de training nog niet wil hervaten.

Zoals gezegd we hebben hier alle begrip voor en geef dit dan door aan Sven Pieterson 06-28655366. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen met Sven.

Uiteraard blijven voorlopig alle regels die voor de winterstop zijn gemaakt van toepassing. Voor meer info hierover zie de website www.bvvborne.nl

Voor de senioren gelden ook de regels van voor de winterstop. Half januari komt de regering met eventuele aanpassing op de maatregelen, we zullen jullie ter zijner tijd op de hoogte brengen als er wijzigingen zijn

Met Sportieve groet,

Sven Pieterson  en Bert Bosman

 
What do you want to do ?
New mail

Sponsoren

Erma Sport
Eurosport
Vriendenloterij
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.