• Kantinerooster 18 september - 15 oktober

  Kantinerooster 18 september - 15 oktober

 • Parkeren BVV Borne

  Parkeren BVV Borne

 • Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 9 oktober 2023

  Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 9 oktober 2023

 • Rabo ClubSupport stem op BVV Borne

  Rabo ClubSupport stem op BVV Borne

 • LET OP! LET OP! Ingang BVV Borne

  LET OP! LET OP! Ingang BVV Borne

Hoofdsponsoren

Wij zoeken verenigingsscheidsrechters!

Met een aantal vaste krachten hebben wij bij onze vereniging de beschikking over een enthousiaste groep verenigingsscheidsrechters. Echter zijn wij altijd op zoek naar nieuwe verenigingsscheidsrechters. Lijk het jou leuk om een steentje bij te dragen aan het fluiten en in goede banen leiden van wedstrijden, dan zoeken wij jou!

Als scheidsrechter kan je direct beginnen, maar is het uiteraard mogelijk om jouzelf te ontwikkelen tot een goede scheidsrechter. Door middel van een scheidsrechterscursus leer je alles over de spelregels, hoe te handelen bij bepaalde situaties en duidelijke communicatie.

Als verenigingsscheidsrechter bieden wij jou een gezellige en sportieve omgeving, een scheidsrechterstenue en alle benodigde materialen om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Lijkt het jou leuk om onze vereniging te ondersteunen als verenigingsscheidsrechter, meld je dan nu aan! Heb je nog vragen, of wil je jouzelf aanmelden, neem dan gerust contact op d.m.v. onderstaande contactgegevens.

Kevin Dobbe
06-39775153
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren

Eurosport
Vriendenloterij
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.