Hero top pagina

Club van 100 nieuws

In deze nieuwsbrief informeren we jou onder andere over het waarom van een club van 100, de bestedingen van deze Club van 100 het afgelopen jaar, de nieuwe ledenwervingsactie die we zijn gestart en de mogelijkheden van automatische incasso per kwartaal.

Wie en wat is de Club van 100?

De Club van Honderd van de BVV Borne is in 1994 opgericht en bestaat uit mensen die de BVV Borne een warm hart toedragen. De leden van de Club Van Honderd betalen jaarlijks €50,00. De inkomsten van de Club van Honderd worden besteed aan extra benodigdheden waar de vereniging zelf geen middelen voor heeft. De leden beslissen jaarlijks tijdens een gezellige avond welk doel binnen de BVV Borne zal worden ondersteund. De volgende bijeenkomst staat gepland voor het eerste kwartaal van 2017. We hopen tijdens deze avond de magische grens van 100 leden te hebben gepasseerd.

Bestedingen Club van 100 over 2015/2016

Tijdens de bijeenkomst in 2015 hebben de leden ingestemd om de volgende benodigdheden aan te schaffen uit de pot van de Club van 100: Een nieuwe vriezer en een nieuwe frituur voor in de kantinekeuken, nieuwe doeltjes en nieuwe netten voor de pupillengoals en een voetbaltafel voor in het jeugdhonk.

De frituur en de voetbaltafel zijn reeds in 2015 aangeschaft en ook de doeltjes met de netten staan er weer prima bij. In april 2016 is er een nieuwe vriezer aangeschaft. Dit had nog heel wat voeten in de aarde, aangezien hiervoor eerst de toegangsdeur van de keuken verbreed moest worden. Met behulp van enkele enthousiaste vrijwilligers is ook deze klus geklaard en sinds kort beschikt de keuken dan ook over een ruime professionele vriezer.

Ledenwervingsactie

Natuurlijk kun je als vereniging nooit genoeg leden in een club van 100 hebben. Momenteel staat de teller op 84 leden en we zouden dit aantal graag zien groeien naar 100 leden voor het eind van 2016. Daarom hebben we ervoor gekozen de Club van 100 binnen de vereniging de komende tijd breder uit te lichten. Natuurlijk is deze nieuwsbrief die onder alle leden wordt verspreid een eerste aanzet nieuwe leden te enthousiasmeren. Daarnaast zullen we tijdens de toernooien de komende weken leden benaderen lid te worden. Met een leuk welkomstcadeau hopen we op deze manier in de maanden mei en juni het aantal leden richting de 100 uit te breiden.Mogelijkheden automatische incasso per kwartaal

Wil je de club graag steunen dan zullen we je vragen om middels een automatische incasso het bedrag van je rekening te laten schrijven. Dit kan in de vorm van een jaarlijkse incasso van €50,=. Tevens kun je ervoor kiezen gespreid te betalen door € 12,50 per kwartaal te laten incasseren. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar achter de bar van de kantine.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.