Hero top pagina

Geslaagd Sportcafé Club van 100

Woensdag 1 april was er voor de leden van de Club van 100 een sportcafé georganiseerd. De club van 100 is een club mensen die de BVV Borne een warm hart toedragen en die jaarlijks 50 euro inleggen, waarmee middelen voor de club worden aangeschaft waar de vereniging zelf geen geld voor heeft. De circa 50 aanwezigen kregen eerst een korte presentatie van de nieuwbakken kartrekkers van de Club van 100, te weten Peter Franken en Frank Huigen, die zichzelf als opdracht hebben meegegeven dat er binnenkort ook daadwerkelijk 100 leden op het bord prijken. Tijdens de presentatie werd er gestemd over de op voorhand ingebrachte wensen. De leden hebben deze avond hun goedkeuring afgegeven voor de aanschaf van een nieuwe voetbaltafel, nieuwe trainingsgoals voor de kabouters en de pupillen, een professionele frituur voor in de keuken en grote vriescel.

Vervolgens was het de beurt aan Eddy van der Ley, Twentewatcher en journalist voor het AD, die Arnold Bruggink interviewde. Dit leverde mooie kleedkamerverhalen op uit zijn imposante carrière, waaronder het trainen onder Bobby Robson, Louis van Gaal en Guus Hiddink. Ook zijn belevenissen bij FC Twente, PSV, Heerenveen, Real Mallorca en Hannover ’96 zorgden ervoor dat het publiek werd getrakteerd op boeiende anekdotes. Vervolgens ging de microfoon in het publiek rond waar de één na de andere vraag op Arnold werd afgevuurd. Daarna werden de voorspellingen voor het komende weekend gedeeld, waarbij ook de wedstrijd de Tukkers- Borne niet werd vergeten met een mooie 0-2 als voorspelling.

Tot slot werd er nog een voetbalkennisquiz gespeeld die gewonnen werd door Danny van Laar. Na afloop was er voor iedereen nog ruim gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje, aangeboden door het bestuur waarvoor nogmaals hartelijk dank, met elkaar na te praten. Al met al was het een gezellige avond met mooie verhalen. We kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Momenteel heeft de club van 100 een kleine 80 leden. Zoals gezegd willen we het bord in onze kantine graag vol hebben. Draag jij de BVV Borne ook een warm hart toe en kun je 12,50 euro per kwartaal missen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag een inschrijfformulier achter de bar. Met sportieve groet, Peter Franken en Frank Huigen

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.