Hero top pagina

Sportcafé Club van 100 BVV Borne

Binnenkort is het weer zover. Het Sportcafé georganiseerd voor leden (met introducee) van de Club van 100 staat weer voor de deur en zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 10 mei in de kantine van de BVV Borne. De avond begint om 19:30 uur. We hopen dat deze avond weer net zo’n groot succes zal worden als voorgaande edities. Gastspreker deze avond is topscheidsrechter Bas Nijhuis, die samen met Eddy van der Ley zal zorgen voor een onvergetelijke avond.

Ook voor deze editie horen we weer graag van jou hoe jij de beschikbare gelden zou willen gebruiken. Heb je een goede bestemming voor het geld dat we in kas hebben, laat dit dan weten middels een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef hierbij aan waarom je dit een goede besteding vindt en hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten. Doe dit svp voor tweede paasdag, maandag 22 april.

Tot slot nog even een verzoek aan alle Cv100-leden om je op te geven via onderstaande link, zodat we hier met de kantine-indeling rekening kunnen houden. We hopen natuurlijk op een ‘volle bak’.

Link opgave Club van 100

Met vriendelijke groet,

Peter Franken
Frank Huigen
Club van 100 BVV Borne

 

 

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.