Hero BVV Borne JO15-01
  • Start
  • Voetbal Info
  • Junioren
  • BVV Borne JO 15-1
  • BVV Borne JO15-01 heeft nog een overwinning nodig voor de titel

BVV Borne JO15-01 heeft nog een overwinning nodig voor de titel

Nog voor BVV Borne JO15-01 zaterdag het veld opstapte, was het grote rekenen al begonnen. Omdat de ploeg van trainer Jochem als laatste in actie kwam deze zaterdag was al bekend dat de belangrijkste concurrent GFC Goor opnieuw een steek had laten vallen. Konden de jongens zaterdag dan al kampioen worden? Nee, dat zat er niet in. Daarvoor is het verschil onderling tussen de teams nog net wat te klein, maar er kon wel weer een reuzenstap gezet worden. En dat gebeurde. Tegenstander SV Enter werd zonder problemen met 0-3 aan de kant gezet. Volgende week is een overwinning in Albergen tegen de Tukkers genoeg voor een kampioensfeest.

BVV Borne JO15-01 speelde opnieuw met Daan en Thijs centraal achterin. Omdat Bas ontbrak en Leon nog niet helemaal fit was en dus op de bank begon, stond Dylano voor de gelegenheid linksback. Ook Dylano keerde terug van een blessure waardoor Jochem met name achterin weer wat meer te kiezen had.

In de beginfase kabbelde het spel wat heen en weer. BVV Borne JO15-01 deelde wat speldenprikjes uit via Rens en Enis. Enter kwam nauwelijks aan goede kansen toe en toen het een keer dreigend werd, kraakte Thijmen het schot van zijn tegenstander waardoor het gevaar geweken was. Goede mogelijkheden voor nog een keer Enis en Mika, na goed doorzetten van Rens over de rechterkant, gingen ook verloren.

Kort nadat Noah zich met een blessure aan de kant meldde, was het dan toch 0-1 voor BVV Borne J015-01. Leon ging op zijn vertrouwde linksbackpositie spelen waardoor Dylano doorschoof naar het centrum en Daan in de spot ging spelen. De eerste beste kans die Daan kreeg, liet hij niet onbenut. Een op een met de keeper schoot hij BVV Borne JO15-01 op een verdiende voorsprong.

Nog voor rust verdubbelde Rens de marge met een bekeken schot dat de doelman van de tegenstander te machtig was. Met een comfortafbale 0-2 voorsprong zochten spelers de warme kleedkamer en de begeleiders de warme kantine op. Want waterkoud was het wel afgelopen zaterdag, niet bepaald omstandigheden om lekker in te voetballen. Ook de mist, die in de tweede helft steeds hardnekkiger werd, maakt het er niet leuker op.

De jongens trokken zich er weinig van aan en trokken in de tweede helft meteen weer ten aanval wat resulteerde in doelpogingen van onder anderen Daan en Rens. Een derde goal kon niet uitblijven. Chris, die prima inviel, profiteerde van een foutje van de keeper van de tegenstander. De keeper kreeg een schot van Daan niet onder controle, waarna Chris alert reageerde en met de 0-3 het duel definitief op slot gooide.

Kreeg Enter dan helemaal geen kansen meer? Zeker wel. De tegenstander schoot een paar keer op doel maar telkens was daar Tijn die alert ingreep. Hij hield al voor het vierde duel op rij de nul, een prima prestatie en een fundering waarop een kampioenschap gebouwd kan worden. Of dat volgende week al gaat lukken, moet blijken tegen De Tukkers, die zelf ook nog een kleine kans hebben op de titel. De trainingen van BVV Borne JO15-01 zijn sinds de invoering van de avondlockdown vervroegd naar vier uur 's middag. Jochem heeft de afgelopen week de jongens weer optimaal kunnen voorbereiden op het volgende duel in de titelstrijd.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.