Hero BVV Borne JO15-01
  • Start
  • Voetbal Info
  • Junioren
  • BVV Borne JO 15-1
  • BVV Borne JO15-01 heeft titelkansen volledig in eigen hand na overtuigende zege

BVV Borne JO15-01 heeft titelkansen volledig in eigen hand na overtuigende zege

Ergens in de tweede helft van het duel tussen BVV Borne JO-15 en Reutum JO15-01 stak Mika plots zijn armen in de lucht. Niet omdat hij net gescoord had of een medespeler een bal binnen had zien schieten. Nee, vanwege het nieuws dat GFC Goor JO15-1 gelijk had gespeeld. Het betekende dat BVV Borne Jo15-01 op koers ligt voor het kampioenschap in de tweede klasse.

De jongens hadden toen het nieuws over de concurrent doorsijpelde op het veld al een comfortabele voorsprong uitgebouwd op eigen veld. Tegen Reutum raakte ze geen moment in de war ondanks de afwezigheid van opnieuw een aantal spelers door blessures.

Maar de jongens wisten elkaar prima te vinden in een opstelling waarbij Daan dit keer eens niet in de punt van de aanval stond. Hij vormde samen met zijn tweelingboer Thijs het hart van de defensie. Wat daarbij opviel was de wisselwerking tussen Mika en Daan. Telkens wanneer Daan mee inschoof nam Mika vanuit het middenveld zijn plek uitstekend over waardoor het team van trainer Jochem geen moment defensief in de problemen kwam.

Sep Hagreis is in de verslagen op deze site al vaker geroemd om zijn bijzondere goals dit seizoen. Ook zijn openingsgoal was weer een opvallende, Liggend op de grond wist hij de bal nog van een meter of twaalf achter de doelman te werken. Voor rust was het al 2-0 voor BVV Borne JO15-01 dankzij een goal van Enis, die in de punt van de aanval weer eens een goaltje meepikte.

Na rust was het opnieuw Sep en opnieuw was het een doelpunt om in te lijsten. Het ontlokte Jochem de vraag aan Maarten Hagreis wat zijn zoon tegenwoordig te eten krijgt. Sep kreeg op de helft van de tegenstander de bal, passeerde één of twee spelers en schoot de bal via de paal binnen.

Het slotakkoord was voor Daan die dankzij Mika en Thijs regelmatig kon inschuiven. Noah had net de plek van Enis in de spits overgenomen toen hij Daan op maat bediende. Eén op één met de doelman twijfelde Daan geen moment. Hij tikte de bal bewaam langs de doelman.

Het betekende een 4-0 overwinning. En na een boeiend 0-0 gelijkspel twee weken geleden tegen de directe concurrent GFC Goor en de 4-0 overwinning vorige week in en tegen Gramsbergen blijft BVV Borne JO15-01 volop meedoen in de strijd om het kampioenschap.

Sterker nog, de jongens liggen op pole position voor het kampioenschap. Met nog drie duels te gaan heeft Borne vier punten voorsprong op de leeftijdsgenoten uit Goor. GFC heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. BVV Borne JO15-01 heeft alles in eigen hand de komende drie wedstrijden. Drie zeges zijn in ieder geval genoeg voor een kampioensfeest. Zaterdag kan Jochem met zijn mannen de eerste stap zetten tegen Enter JO15-01.

Op onderstaande beelden zijn de twee goals te zien die BVV Borne JO15-01 scoorde in de tweede helft afgelopen zaterdag.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.