Hero BVV Borne JO15-01

Complex BVV Borne zaterdag toneel van een heuse topper

BVV Borne JO15-1 kan zaterdag wel wat steun gebruiken voor de topper tegen GFC Goor JO15-1. Met de 4-3 zege vorige week op Enter Vooruit herstelden de jongens zich van een nederlaag een week eerder en blijven ze meedoen om de bovenste plaats in de tweede klasse.

Will BVV Borne JO15-1 zich zaterdagmiddag de nieuwe koploper in die tweede klasse kunnen noemen, dan zullen de jongens wel wat scherper uit de kleedkamer moeten komen dan vorige week. Toen stond in het thuisduel met Enter Vooruit al na een minuut de 0-1 op het scorebord. En erger nog, binnen vijf minuten was het al 0-2. Een slap begin kostte de jongens bijna de kop.

Trainer Jochem moet in de rust een donderspeech hebben gehouden want JO15-1 kwam met heel andere intenties uit de kleedkamer. Spits Daan, die een week eerder nog ontbrak door een knieblessure, bracht zijn team helemaal terug in de wedstrijd. Beide goals vielen na goede acties vanaf het middenveld.

Toch moest BVV Borne JO15-1 ook in de tweede helft weer in de achtervolging omdat tegenstander Enter weigerde zich gewonnen te geven. Als de jongens zaterdag iets lieten zien, was het het wel dat ze steeds beter om kunnen gaan met tegenslagen, niet meer de koppies er bij laten hangen als het even tegen zit. Dankzij Enis kwam Jo15-1 opnieuw langszij. En er was nog tijd om drie belangrijke punten binnen te slepen.

Het slotakkoord was voor Sep die dit seizoen patent heeft op mooie doelpunten. Scoorde hij eerder al eens schitterend met een bekeken boogballetje, tegen Enter Vooruit joeg hij de bal van buiten de zestien meter hoog de goal in.

BVV Borne JO15-1 speelde de wedstrijd daarna professioneel uit. En dat is ook een kwalititeit. Waar Enter Vooruit er niet in slaagde de voorsprong vast te houden, trokken de jongens de drie punten wel over de streep. Daardoor blijft Jochem met zijn team knap bovenin meedraaien.

Zaterdag mogen de jongens laten zien dat ze de koppies ook koel houden in een echte topper. Koploper GFC Goor JO15-1 komt op bezoek in Borne. Met het thuisvoordeel en genoeg support vanaf de kant moet het toch lukken om opnieuw drie punten en die felbegeerde koppositie te pakken.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.