Hero BVV Borne JO15-01

Verslag Borne JO15 1 - ON JO15 2

Oproep: heeft iemand beelden van de wereldgoal van Sep Hagreis voor Jo15-1?

Voetbalzender ESPN maakt wekelijks een lijstje met de 25 mooiste goals van die week. De tweede goal van BVV Borne Jo15-1, afgelopen zaterdag, had daar prima in gepast. Sep rondde een prachtige aanval in stijl af. Daarmee zette hij Jo15-1 op een 2-0 voorsprong tegen ON. Een voorsprong die nooit meer echt in gevaar kwam. Uiteindelijk werd het 4-2, waardoor de jongens na twee duels de trotse koploper zijn in de tweede klasse.

In Bergentheim was Jo15-1 vorige week al heer en meester en zaterdag werd die lijn doorgezet. Defensief stond het weer prima, duels op het middenveld werden gewonnen en de goals kwamen tot stand na goed voetbal. De jongens lieten bij vlagen prima voetbal zien

Dat leverde een prima openingstreffer op van Daan die een prima voorzet koeltjes afrondde.

Maar speciale aandacht dus voor die tweede goal BVV Borne Jo-15. Enis draaide zich handig vrij, lobde de bal richting Sep, die de bal met een boog over de keeper schoot. Het leidde tot gejuich vanaf de bank, applaus van de tribune en zelfs vanaf de bank van de tegenstander werd met bewondering naar het hogeschoolvoetbal van Jo15-1 gekeken. Die zouden we nog wel eens terug willen zien. Dus daarom vanaf deze plek een oproep: wie heeft er met een mobieltje beelden gemaakt?

De jongens bleven gelukkig niet te lang nagenieten, maar gingen nog voor de rust op zoek naar het derde doelpunt. Enis zette de 3-0 ruststand op het bord. Van ON had Jo15-1 nauwelijks wat te vrezen en anders was daar Tijn die een paar keer op tijd zijn doel uit was om gevaar te verijdelen.

Nadat Daan direct na rust de stand op 4-0 had gezet, was de wedstrijd gespeeld. Toch kwam de ploeg even in de problemen toen ON nog even aanzette, wat resulteerde in twee tegengoals in korte tijd na elkaar.

Maar nadat Thijs en Dylano de boel centraal achterin weer hadden georganiseerd, was er geen vuiltje meer aan de lucht. Zoals dat ook het grootste deel van het duel was geweest.

Volgende week wacht de derby, uit bij NEO.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.