Hero BVV Borne JO17-01
  • Voetbal Info
  • Junioren
  • BVV Borne JO 17-1
  • Na kampioenschap ook de beker voor BVV Borne JO17-1

Na kampioenschap ook de beker voor BVV Borne JO17-1

Kortgeleden pakte JO17-1 van BVV Borne al de kampioenstitel in haar klasse. Met tien klinkende zeges, één gelijkspel én een gestaakte, niet uitgespeelde, maar wel gewonnen wedstrijd werd de hoofdprijs met glans binnengehaald. En alsof dat alles nog niet voldoende was, werd afgelopen zaterdag ook nog eens de felbegeerde beker gewonnen. Dat gebeurde in een lange finale tegen Sportclub Deventer, getraind door good old Michel Boerebach.

De wedstrijd in Deventer werd bijgewoond door een grote schare BVV-supporters. Na de reguliere speeltijd stond het 1-1 en dus dienden er penalty’s te worden genomen om een uiteindelijke winnaar aan te kunnen wijzen. Die klus bleek een appeltje eitje voor de Bornenaren. Zij schoten er maar liefst vier tegen de touwen, de Deventenaren kwamen niet verder dan één. Dat de beker vervolgens met groots onthaal en veel kabaal in ontvangst werd genomen op het bordes van de plaatselijke kantine spreekt vanzelf.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.