Hero BVV Borne JO08-01
  • Start
  • Voetbal Info
  • Pupillen
  • BVV Borne JO 08-1

BVV Borne JO08-1

Stand

Programma

Uitslagen


Regiotoernooi Twente – Heracles voor JO8-1

Regiotoernooi Twente – Heracles voor JO8-1

Zondag 24 april was het zover en mochten de toppers van JO8-1 naar Almelo om deel te nemen aan het regiotoernooi. Door de vakantie periode waren helaas Tijn, Lars en Luuk afwezig maar de overige 7 waren van de partij. Ook de hoofdtrainers hadden een dag vrij waar Mike in Denemarken zat was Joris lekker als toeschouwer aanwezig. De assistenten hebben geprobeerd om hun rol goed in te vullen.

De Selectie bestond uit:

● Ravi

● Brent

● Merlin

* Ties

*Thomas

* Valentijn

* Luca

Het toernooi bestond uit 24 ploegen welke verdeeld waren over 4 poules. De 1e wedstrijd mochten wij direct beginnen tegen de uiteindelijk finalist de Tubanters. Hoewel wij nog niet echt wakker waren moeten we toch bekennen dat zij een stapje verder waren. Helaas ging deze met 3-0 verloren. De 2e wedstrijd tegen WVV’34 ging al een stuk beter en werd er ook heel leuk gespeeld. Als je dan in de laatste seconde de winnende maakt dan geeft dit heel veel vertrouwen. We wonnen deze wedstrijd met 3-2.

De 3e wedstrijd tegen RKSV Vogido was heel rommelig en kwamen we met 2-0 voor en eigelijk 3-0 maar helaas, voor ons niet duidelijk, werd deze afgekeurd. In de laatste 3 minuten waren we het een beetje kwijt en werd het nog 2-2.

De 4e wedstijd tegen Juventa, waar we de allereerste competitie ronde ook tegen moesten, en toe helemaal kansloos verloren zowel qua uitslag als qua spel. Deze wedstrijd liet zien hoe we ons hebben ontwikkeld in het afgelopen half jaar. De wedstrijd ging op en neer met leuk voetbal en waarbij we in de laatste seconde nog de winnende hadden kunnen maken. We speelden met 2-2 gelijk.

De 5e wedstijd tegen De Esch was de fut er een beetje uit bij de jongens. Het was rommelig en uiteindelijk blijf dit 0-0. We werden door alle gelijke spelen 4e in de poule waar zeker een 3e plek (scheelde 1 punt) erin had gezeten.

Nog 1 wedstrijd om 7e en 8e plek wat voor de jongens voelde als een finale. We moesten tegen Sportclub Overdinkel. Vroeg in de wedstrijd kwamen we 1-0 voor. Bij zowel Borne als Overdinkel was de fut er een beetje uit en we wonnen deze wedstrijd. Wat een feest want we hadden voor ons gevoel de finale gewonnen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.