Hero BVV Borne JO09-02

Kampioen JO9-2

Vandaag was het dan zover. De kampioenswedstrijd van BVV Borne JO9-2. Nadat er het gehele seizoen goed gevoetbald werd en er maar een wedstrijd gelijk werd gespeeld, stond vandaag de wedstrijd tegen Juventa’12 op het programma. Ook Juventa’12 had maar een wedstrijd verloren.

Een spannende pot en dat werd het. Met een spandoek achter de goal, veel publiek aanwezig klonk om 09.00 uur het startsignaal. We stonden helaas al snel achter met 0-2. Na een korte pauze en overleg met de leider en trainer werd er goed door gevoetbald. Al snel kwamen we met 4-2 voor. Snel daarna scoorde Juventa’12 weer twee keer wat de tussenstand op 4-4 bracht. De spanning was ook aan de kant te voelen.

Aan alle kanten werden onze toppers aangemoedigd en wat bleven ze goed voetballen. Met een tussenstand van 6-6 en nog 10 minuten op de klok werd er nog vol voor gegaan en dat resulteerde in een doelpunt voor BVV Borne 7-6. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand.

Anouk, Brent, Daan, Daan, David, Len, Merijn & Siem gefeliciteerd met jullie kampioenschap, jullie hebben het top gedaan samen!!!!

 

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.