Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen


Zevende gelijkspel voor BVV Borne

Zevende gelijkspel voor BVV Borne

BVV Borne is er niet in geslaagd om op het eigen terrein MVV’29 te verslaan. De gasten uit Habrinkhoek speelden 85 minuten met een man minder, loerden daardoor op een geslaagde uitval en hielden de gelederen goed gesloten. Borne had veruit het meeste balbezit maar wist de overtal situatie niet in een treffer om te zetten. Het bleef uiteindelijk bij 0-0.

Waar storm Ciara er vorige week nog voor zorgde dat alle duels in het amateurvoetbal werden afgelast was dit weekend storm Dennis iets milder. Er mocht gevoetbald worden, maar of het ook kon mochten staf, spelers en publiek zelf opmaken. De harde storm stond dwars op het Bornse veld, veel passes waren of veel te hard of kwamen niet over en de spelers kregen enerzijds de denkbeeldige duw in de rug bij wind mee en anderzijds een denkbeeldige zak met een gewicht van tien kilo op de rug bij wind tegen.

Niet bepaald de ingrediënten voor een lekker potje voetbal. MVV’29 stond na zeven minuten al met een man minder toen natrappen terecht met rood werd bestraft. De toegekende vrije trap net buiten het strafschopgebied werd prima op doel geschoten maar door een verdediger van de lijn gehaald, even werd er aan een handsbal gedacht maar uiteindelijk leverde de poging niet meer op dan een hoekschop. De laag genomen corner werd door Robin Boomkamp al vallend nipt over gekopt. Het duurde even voordat het duel echt loskwam.

MVV’29 met een man minder legde het accent op de verdediging en Borne moest de man meer situatie zien te benutten door middel van creativiteit en veel beweging. Deels lukte dat wel maar over het geheel was het baltempo bij de thuisploeg te gering om het de gasten echt lastig te maken. Af en toe lukte een goede combinatie en was Borne ook direct gevaarlijk. In de 28ste minuut brak Borne door over de linkerflank, een goede voorzet volgde en tot tweemaal toe moest de doelman redding brengen op, eerst een poging van de hardwerkende Wesley Assink, en uit de rebound wist de MVV sluitpost ook het schot van Pieterson over het doel te werken.

Hier waren de Bornenaren dicht bij een openingstreffer en op basis van het percentage balbezit zou dat ook verdiend zijn. Na 45 minuten was het echter al duidelijk dat uitgespeelde kansen schaars zouden zijn vanmiddag en een treffer letterlijk uit de lucht zou moeten vallen.

Na de pauze was de eerste kans voor de gasten uit Habrinkhoek. Een goede combinatie zorgde er voor dat de spits een vrije schotkans kreeg op niet minder dan 16 meter van de goal. Te gehaast en met weinig overtuiging ging het schot ruim naast het Bornse doel. Een fractie later moest Borne doelman Post wel reddend optreden, door een schot van dichtbij over zijn doel te boksen. De waarschuwing werd opgepakt en BVV Borne rechtte de rug, ging nadrukkelijk op jacht om iets te forceren en zette nog eens aan.

Tussen 58ste minuut en de 78ste minuut kreeg het drie opgelegde kansen. Tweemaal was Assink er dichtbij, zag een bal van de doellijn gehaald worden en de kopbal van Boomkamp leek in de verre hoek binnen te vallen maar ging voorlangs. Het moet dan ook eens meezitten en het leek er op dat het de Bornenaren niet gegund was deze middag. Borne leek zich te berustten in een punt en dat is begrijpelijk want het kreeg deze competitie al te vaak de deksel op de neus in de absolute slotfase.

Bij de gasten was het beste er ook wel vanaf en echt aangezet werd er niet meer. Daar dacht storm Dennis iets anders over, onverdroten en volhardend beukte Dennis door. De denkbeeldige rugzak werd door alle inspanning almaar zwaarder en zwaarder en Dennis wisselde de slagen af, dan weer van links, dan weer van rechts, van ontwijken was geen sprake meer en als er dan toch een winnaar moest komen dan ben ik dat, leek Dennis te denken.

Borne verdediger Jongman dacht daar anders over, in de laatste minuut van de reguliere speeltijd wist Jorrit Jongman een breedtepass te onderscheppen, anders was het wederom in de slotfase misgegaan voor BVV Borne. Met deze inspanning had Jongman de drie te verdienen punten eerlijk verdeeld. MVV’29, BVV Borne en Dennis hadden allemaal een punt overgehouden aan dit duel, de eerste twee zien we volgende week weer terug de laatste voorlopig niet weer.

Op 01 maart speelt Borne uit bij Avanti Wilskracht. Het duel in Glanerbrug begint om 14:00 uur.

Borne ziet overwinning in blessuretijd uit handen glippen

Borne ziet overwinning in blessuretijd uit handen glippen

BVV Borne heeft in de absolute slotfase een zekere overwinning uit handen zien glippen. Na een uitstekende wedstrijd, waarin het voldoende mogelijkheden kreeg om de tweede treffer te maken, zag het de gastheren in de 96ste minuut langszij komen. Het was Robin Kwast die de 1-1 maakte en daarmee Borne al ver voor carnaval een enorme kater bezorgde.

BVV Borne speelt gelijk tegen WVV '34

BVV Borne speelt gelijk tegen WVV '34

BVV Borne heeft een punt overgehouden aan het duel tegen het als vijfde geklasseerde WVV’34 uit Hengevelde. Op het eigen sportpark werd het 1-1. Op voorhand een resultaat waar voor getekend zou worden, maar na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Menkhorst kwam al snel het besef dat er wellicht meer in had gezeten.

Borne weet niet van Saasveldia te winnen

Borne weet niet van Saasveldia te winnen

BVV Borne is er niet in geslaagd om tegen Saasveldia een resultaat te boeken. Op het eigen sportpark werd met 5-0 verloren. De geelzwarten bezetten nu de voorlaatste plaats in de derde klasse.

Borne krijgt te weinig in Losser

Borne krijgt te weinig in Losser

BVV Borne heeft te weinig gekregen in het duel tegen VV Losser. Beide ploegen deden niets voor elkaar onder maar de Bornenaren verzuimden op de juiste momenten te scoren en verloren uiteindelijk met 3-2.

Borne verliest thuis van TVO

Borne verliest thuis van TVO

Borne verliest thuis van TVO. BVV Borne is er niet in geslaagd afstand te nemen van de onderste regionen in de derde klasse A. Het verloor op het eigen sportpark uiteindelijk verdiend met 3-2 van TVO uit Beckum.

 

Wederom fors verlies BVV Borne

Wederom fors verlies BVV Borne

Borne is in Reutum op een ouderwetse pak rammel getrakteerd. Na een goede start en 0-1 voorsprong verloor het in Reutum met 6-2.

Fors verlies BVV Borne in Groenlo

Fors verlies BVV Borne in Groenlo

BVV Borne heeft met ruime cijfers verloren van SV Grol. De geelzwarten werden het eerste kwartier volledig overklast en stond het plots 3-0. Na de thee speelde Borne een betere wedstrijd en konden de bornenaren de schade beperken tot 5-1.

Eerste nederlaag voor BVV Borne van dit seizoen

Eerste nederlaag voor BVV Borne van dit seizoen

BVV Borne is op het eigen terrein tegen een verdiende nederlaag aangelopen. Avanti Wilskracht was nagenoeg de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en won uiteindelijk verdiend met 1-0.

 

Borne wederom gelijk in vermakelijk duel

Borne wederom gelijk in vermakelijk duel

Borne heeft een punt overgehouden aan het duel tegen MVV’29. In Habrinkhoek bleef het steken op 0-0. BVV Borne heeft in Habrinkhoek een punt overgehouden aan het duel met MVV’29 en is daarmee samen met koploper Grol nog altijd ongeslagen in de derde klasse.

BVV Borne wint verdiend van DSVD

BVV Borne wint verdiend van DSVD

BVV Borne heeft met 4-0 gewonnen van DSVD uit Deurningen. Op het eigen sportpark waren de Bornenaren verreweg de betere ploeg en kwam de overwinning geen moment in gevaar. Borne heeft verdiend gewonnen van DSVD.

Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne heeft ook de derde competitiewedstrijd niet weten te winnen. Op het eigen sportpark bleef het tegen LSV Lonneker steken op 0-0. De Bornenaren kregen legio mogelijkheden, raakten weer eens de lat, maar scoorden niet. BVV Borne heeft tegen LSV genoegen moeten nemen met een punt, terwijl het op basis van kansen en wedstrijdbeeld veruit de bovenliggende partij was en de volle buit verdiende.

Borne geeft ruime voorsprong uit handen

Borne geeft ruime voorsprong uit handen

Op een matig bespeelbaar veld heeft BVV Borne onnodig puntverlies geleden tegen het Almelose Luctor et Emergo. Borne gaf een 3-0 voorsprong uit handen en zag na 90 minuten een 4-4 eindstand op het scorebord staan.

Borne speelt in boeiende wedstrijd gelijk

Borne speelt in boeiende wedstrijd gelijk

BVV Borne heeft een punt overgehouden aan het openingsduel tegen De Tukkers uit Albergen. In een boeiend gevecht kwamen de Bornenaren twee maal op voorsprong maar zag het de gasten evenzo vaak langszij komen. Het duel eindigde in 2-2.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.