Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen


Verdiende maar moeizame zege BVV Borne

Verdiende maar moeizame zege BVV Borne

BVV Borne heeft moeizaam maar verdiend gewonnen van LSV Lonneker. De Bornenaren kwamen vroeg op voorsprong, lieten de gasten onnodig terugkomen in de wedstrijd, maar konden uiteindelijk door een eigen doelpunt de volle buit meenemen naar Borne. In Lonneker werd het 1-2.

Borne kende een prima start in Lonneker. Na een aantal speldenprikken van de Bornse voorwaartsen was het in de 10de minuut raak. Mart Snippers koos slim positie aan de linker zijlijn, kreeg de bal en laten we het houden tussen iets van een voorzet en schot op doel, maar Snippers zag de bal bij de tweede paal in het doel vallen. Een mooie opsteker zo vroeg in de wedstrijd en als de gasten met deze speelwijze in combinatie met hoog baltempo doorgingen, kon het nog een leuke middag worden voor de geelzwarten.

Na een kwartier leek Borne de teugels iets te laten vieren en dat kan het zich eigenlijk niet veroorloven. Het hielp LSV in de wedstrijd en de Lonnekernaren werden sterker, kregen ook kansen en hadden tussen de 16de minuut en 30ste minuut wel een treffer verdiend. Met name over links kwamen de gastheren een aantal maal gevaarlijk door. In deze fase mocht BVV Borne doelman Post danken, die duidelijk liet zien baas in de zestienmeter te zijn.

Borne speelde in deze mindere fase niet compact genoeg en LSV maakte dankbaar gebruik van de ruimte tussen de linies. Onder leiding van Robin Boomkamp en de hardwerkende Sander Toebes ging BVV Borne de strijd aan en met succes want het duel kantelde in Borns voordeel. Toebes probeerde het in de 37ste minuut eens van een meter of vijfentwintig en zag de bal vervolgens vol op de kruising belandden.

Vier minuten later kwam Borne alsnog op 0-2. Een perfecte voorzet van Chiel Kosterink werd door zijn broer Mart knap in het doel gekopt. Helaas voor Borne had de grensrechter buitenspel van Mart geconstateerd en laat ik het voorzichtig brengen, hij kon er wel eens naast gezeten hebben aan alle reacties te zien.

Het bleef uiteindelijk bij 0-1 en Borne kon zich opmaken voor een spannend tweede bedrijf. De Borne spelers hadden de mouwen opgestroopt, wisten ook dat er iets extra’s gevraagd werd en speelden weer zoals het de wedstrijd begon. Fel en vooruit. Deze speelwijze en inzet leverde in de 58ste minuut een grote kans op voor Sander Toebes, van dichtbij kopte Toebes op doel maar met een fabelachtige reflex pareerde de Lonneker doelman de doelpoging van Toebes.

Een tweede Bornse goal leek eerder in de maak dan een treffer van de gastheren, maar LSV zette nog eens aan, legde zich niet zomaar neer bij opnieuw een verliespartij en kozen sneller de aanval. Eenmaal in balbezit hanteerde Borne nog altijd een laag baltempo, kon daardoor niet uit de duels blijven en hielp het LSV om te blijven geloven in een goed resultaat. En in de 74ste minuut kreeg het eigenlijk ook de beloning voor de getoonde inzet. Weifelend optreden van middenveld en verdediging stelde Teggeler in staat om de gelijkmaker binnen te schieten en het was niet onverdiend maar Borne had deze 1-1 volledig over zichzelf afgeroepen.

Met nog een twintigtal minuten op de klok leek Borne te beseffen dat puntverlies in Lonneker niet nodig was. Waar eerder al Jordy Dobbe werd vervangen door Bram Peper werd ook spits Sander Toebes vervangen door Martijn Hofman. De hardwerkende Toebes zou wellicht meer moeten doseren. Meeverdedigen kost veel energie en kan ten koste gaan van aanvallende creativiteit en explosiviteit. Voorin is het voor een aanvaller nou eenmaal te halen. Afijn, Borne moest nog eens aan de bak en met de lange Hofman in de spits zou er wel eens verwarring kunnen ontstaan in de Lonneker verdediging.

\In de 82ste minuut kwamen de geelzwarten ietwat gelukkig op voorsprong. Sven Pieterson kreeg de bal op rechts, zette hard en laag voor en zag tot zijn eigen verbazing een LSV verdediger de bal in eigen doel lopen. Sneu voor LSV maar het betekende wel de 1-2 voorsprong voor Borne. Vlak voor tijd raakte de thuisploeg nog de lat en mocht Borne van geluk spreken dat het er alsnog met de volle buit van door ging. De overwinning was zeker verdiend, maar het kwam uiterst moeizaam tot stand.

Volgende week de kraker tegen VV Reutum. Het duel tegen de winnaar van de tweede periode wordt gespeeld op het mooie Bornse sportpark en begint om 14:00 uur.

BVV Borne wint verdiend van Avanti Wilskracht

BVV Borne wint verdiend van Avanti Wilskracht

BVV Borne heeft verdiend gewonnen van het als derde geplaatste Avanti Wilskracht. De Bornenaren kwamen in de eerste helft nog wel op achterstand, maar wisten na rust, door doelpunten van Wesley Assink en Sven Pieterson het verschil te maken. In Glanerbrug werd het vervolgens 1-2.

BVV Borne heeft zichzelf een goede dienst bewezen door in Glanerbrug met 2-1 te winnen van Avanti Wilskracht. Het tempo was van meet af aan direct hoog. De thuisploeg zette in de eerste tien minuten snel druk en probeerden de Bornse gasten zo tot fouten te dwingen. Borne echter was niet onder de indruk en kon redelijk gemakkelijk onder de druk uitspelen. Achteraf kun je stelen dat dit erg belangrijk was, want de thuisploeg liet vervolgens de bal aan de Bornenaren die maar al te graag het initiatief naar zich toe trokken.

In de 8ste minuut leverde een prima aanval de eerste mogelijkheid op voor de Bornse gasten, het schot van Pieterson werd echter door de uitstekende doelman met beide vuisten uit het doel gebokst. Tien minuten later was Borne er wederom dichtbij toen Huitink het met een volley probeerde na een corner van Danny van Laar. Tot aan het half uur waren de gasten minimaal gelijkwaardig aan het sterker geachte Avanti.

Borne dicteerde het spel en bepaalde het tempo van de wedstrijd en de gastheren leken zich niet al te druk te maken om aanvallend ook maar iets uit te richten. In de 35ste minuut mocht Van Laar opnieuw aanleggen voor een hoekschop, de strak genomen corner werd door Huitink richting doel gekopt, caramboleerde de zestienmeter uit en vanuit een snel uitgespeelde counter zette Ungurer de thuisploeg op een 1- 0 voorsprong. Een domper en eigenlijk op dat moment tegen de verhouding in. Drie minuten later had Robin Boomkamp de stand gelijk kunnen trekken, maar Boomkamp leek verrast dat de goede voorzet van de sterk spelende Chiel Kosterink hem bij de tweede paal wist te bereiken.

Na de pauze volgde nagenoeg hetzelfde spelbeeld als voor rust. Avanti gunde Borne de bal en leken zonder veel inspanning de organisatie te kunnen behouden om de geelzwarten van het doel te houden. In de 55ste minuut was Van Laar dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot spatte op de kruising uiteen. Avanti werd slordiger, leek zich af te reageren op de beslissingen van de scheidsrechter en gaf daarmee ongewild Borne vleugels.

De Bornenaren hadden daarbij wel de hulp nodig van een Avanti speler die na een blessurebehandeling te snel en zonder toestemming van de leidsman het speelveld betrad. Vrije trap op de achterlijn, Van Laar vond Huitink, die zijn poging nog gestopt zag worden maar de rebound van Wesley Assink was de doelman te machtig. De stand was 1-1 en dat was zeker niet onverdiend te noemen.

Het werd nog mooier voor Borne want in de slotminuut kreeg het een strafschop toebedeeld na een overtreding op Mart Snippers. De Bornse aanvoerder Sven Pieterson nam zijn verantwoordelijkheid en pegelde het leer onberispelijk hard tegen de touwen. Borne op een 2-1 voorsprong en in de resterende extra tijd wist de equipe van Borne trainer Rob Bakker stand te houden en drie punten mee naar huis te nemen.

Volgende week staat LSV Lonneker – BVV Borne op het programma. Het duel in Lonneker begint om 14:00 uur

Zevende gelijkspel voor BVV Borne

Zevende gelijkspel voor BVV Borne

BVV Borne is er niet in geslaagd om op het eigen terrein MVV’29 te verslaan. De gasten uit Habrinkhoek speelden 85 minuten met een man minder, loerden daardoor op een geslaagde uitval en hielden de gelederen goed gesloten. Borne had veruit het meeste balbezit maar wist de overtal situatie niet in een treffer om te zetten. Het bleef uiteindelijk bij 0-0.

Borne ziet overwinning in blessuretijd uit handen glippen

Borne ziet overwinning in blessuretijd uit handen glippen

BVV Borne heeft in de absolute slotfase een zekere overwinning uit handen zien glippen. Na een uitstekende wedstrijd, waarin het voldoende mogelijkheden kreeg om de tweede treffer te maken, zag het de gastheren in de 96ste minuut langszij komen. Het was Robin Kwast die de 1-1 maakte en daarmee Borne al ver voor carnaval een enorme kater bezorgde.

BVV Borne speelt gelijk tegen WVV '34

BVV Borne speelt gelijk tegen WVV '34

BVV Borne heeft een punt overgehouden aan het duel tegen het als vijfde geklasseerde WVV’34 uit Hengevelde. Op het eigen sportpark werd het 1-1. Op voorhand een resultaat waar voor getekend zou worden, maar na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Menkhorst kwam al snel het besef dat er wellicht meer in had gezeten.

Borne weet niet van Saasveldia te winnen

Borne weet niet van Saasveldia te winnen

BVV Borne is er niet in geslaagd om tegen Saasveldia een resultaat te boeken. Op het eigen sportpark werd met 5-0 verloren. De geelzwarten bezetten nu de voorlaatste plaats in de derde klasse.

Borne krijgt te weinig in Losser

Borne krijgt te weinig in Losser

BVV Borne heeft te weinig gekregen in het duel tegen VV Losser. Beide ploegen deden niets voor elkaar onder maar de Bornenaren verzuimden op de juiste momenten te scoren en verloren uiteindelijk met 3-2.

Borne verliest thuis van TVO

Borne verliest thuis van TVO

Borne verliest thuis van TVO. BVV Borne is er niet in geslaagd afstand te nemen van de onderste regionen in de derde klasse A. Het verloor op het eigen sportpark uiteindelijk verdiend met 3-2 van TVO uit Beckum.

 

Wederom fors verlies BVV Borne

Wederom fors verlies BVV Borne

Borne is in Reutum op een ouderwetse pak rammel getrakteerd. Na een goede start en 0-1 voorsprong verloor het in Reutum met 6-2.

Fors verlies BVV Borne in Groenlo

Fors verlies BVV Borne in Groenlo

BVV Borne heeft met ruime cijfers verloren van SV Grol. De geelzwarten werden het eerste kwartier volledig overklast en stond het plots 3-0. Na de thee speelde Borne een betere wedstrijd en konden de bornenaren de schade beperken tot 5-1.

Eerste nederlaag voor BVV Borne van dit seizoen

Eerste nederlaag voor BVV Borne van dit seizoen

BVV Borne is op het eigen terrein tegen een verdiende nederlaag aangelopen. Avanti Wilskracht was nagenoeg de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en won uiteindelijk verdiend met 1-0.

 

Borne wederom gelijk in vermakelijk duel

Borne wederom gelijk in vermakelijk duel

Borne heeft een punt overgehouden aan het duel tegen MVV’29. In Habrinkhoek bleef het steken op 0-0. BVV Borne heeft in Habrinkhoek een punt overgehouden aan het duel met MVV’29 en is daarmee samen met koploper Grol nog altijd ongeslagen in de derde klasse.

BVV Borne wint verdiend van DSVD

BVV Borne wint verdiend van DSVD

BVV Borne heeft met 4-0 gewonnen van DSVD uit Deurningen. Op het eigen sportpark waren de Bornenaren verreweg de betere ploeg en kwam de overwinning geen moment in gevaar. Borne heeft verdiend gewonnen van DSVD.

Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne heeft ook de derde competitiewedstrijd niet weten te winnen. Op het eigen sportpark bleef het tegen LSV Lonneker steken op 0-0. De Bornenaren kregen legio mogelijkheden, raakten weer eens de lat, maar scoorden niet. BVV Borne heeft tegen LSV genoegen moeten nemen met een punt, terwijl het op basis van kansen en wedstrijdbeeld veruit de bovenliggende partij was en de volle buit verdiende.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.