Hero BVV Borne 1
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen

Beker

Stand

Programma

Uitslagen


Nacompetitie Borne 1 om een plek in de 4de klasse

Nacompetitie Borne 1 om een plek in de 4de klasse

Het is ons 1ste elftal dit seizoen niet gelukt om de nacompetitie voor een plek in de 4de klasse te ontlopen.

Door een versterkte degradatieregeling moet ook de nummer 8 van de 4de klasse deelnemen aan deze nacompetitie. In totaal spelen in deze nacompetitie 36 ploegen voor 6 plekken in de 4de klasse, de teams die de finales niet winnen komen volgend seizoen uit in de 5de klasse.

De nacompetitie bestaat uit 3 rondes. De 1ste ronde wordt gespeeld op zondag 4 juni, de 2de ronde op zondag 11 juni en de finalewedstrijden op neutraal terrein zijn op zondag 18 juni.

Met de 8ste plaats in 4A is BVV Borne de eerste ronde vrij. In de 2de ronde op zondag 11 juni zullen ze dan een thuiswedstrijd spelen tegen de winnaar van de wedstrijd Almelo of Sportlust Vroomshoop tegen Langeveen uit de 1ste ronde. Almelo of Sportlust Vroomshoop is nog niet definitief omdat Vroomshoop nog een inhaalwedstrijd moet spelen tegen Manderveen.

De winnaar van deze wedstrijd speelt de finalewedstrijd op neutraal terrein op zondag 18 juni. De eventuele tegenstander kan een van de volgende ploegen zijn; Erix uit Lievelde, Twenthe Goor of FC Het Centrum uit Enschede.

Door de versterkte degradatieregeling wordt het nog een hele kluif om het 4de klasseschap te behouden. Met een goede instelling, harde werklust en het geloof om deze klus te klaren moet dit lukken. We hopen en verwachten dat de vele geel-zwarte supporters het team in deze beslissende fase blijven steunen.

Borne neemt in de laatste wedstrijd van 2022 de punten mee naar huis

Borne neemt in de laatste wedstrijd van 2022 de punten mee naar huis

In de laatste wedstrijd voor de winterstop moesten de mannen van Arno Leppink het opnemen in Lonneker tegen LSV. LSV was de ploeg die afgelopen seizoen samen met Borne degradeerde uit de 3e klasse. Daar waar vorig seizoen de uitwedstrijd nog werd gewonnen, leek dat nu niet vanzelfsprekend te zijn. Na 90 minuten stond er echter een zeer verdiende 0-5 overwinning voor Borne op het scorebord.

Borne 1 gaat onderuit in Weerselo

Borne 1 gaat onderuit in Weerselo

Na een vrij weekend trad Borne 1 op zondag 30 oktober aan tegen UD Weerselo. De andere vereniging uit de competitie die voorzien is van de kleuren geel en zwart. UD stond na vier wedstrijden op zes punten en zou bij een overwinning worden achterhaald op de ranglijst.

Borne 1 pakt haar eerste drie punten

Borne 1 pakt haar eerste drie punten

Na een slechte competitiestart, waarin opeenvolgend verloren werd van Sportclub Overdinkel (2-0), SV Enter (3-4) en La Première (2-1), moest Borne 1 op zondag 16 oktober aantreden tegen het eveneens puntloze Manderveen. Bij vlagen werd er tijdens de eerste wedstrijden leuk gevoetbald, maar kwam er bij lange na niet uit, wat er in zit. Tijd om tegen Manderveen het tij te keren!

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.