Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen


Totale Off Day lijdt tot grootste nederlaag ooit in de derde klasse.

Totale Off Day lijdt tot grootste nederlaag ooit in de derde klasse.

Een zondag middag waarbij er veel op het spel stond voor de BVV Borne. Een tegenstander die BVV Borne normaal gesproken wel ligt zou met strijd en passie net als in de uitwedstrijd verslagen moeten worden om goede zaken te doen in de onderste regionen. Echter een totale Off Day leidde tot de grootste nederlaag ooit in de 3e klasse. RSC won deze zondag middag met maar liefst 1-7.

Een ideale middag om er een leuke zondag van te maken leek in het verschiet, echter na 32 minuten voetballen stonden de gasten, RSC uit Rossum al met 5-0 voor, ieder schot op goal werd omgezet in een doelpunt, waarbij aangetekend moet worden dat de ene goal nog mooier was dan de andere. Het derde doelpunt was het fraaist en zelfs de supporters van de thuis vereniging konden niets anders dan voor dit afstandsschot, die steenhard vast in het driehoekje belande, te klappen.

Deden de Geel Zwarten dan helemaal niets. Na de eerste treffer in de 7e minuut was er in de 14e een voorzet van Bram Peper die de vrijstaande Jesse Klein Teeselink wist te bereiken. De bal werd uitstekend ingekopt, maar de doelman van RSC wist redding te brengen. Helaas kwamen de mannen van Mark Dijkstra na deze doelpoging niet meer in het spel voor en wisten de gasten in de 17e en 18e minuut de voorsprong snel uit te breiden naar een veilige marge. En RSC was er nog niet klaar mee want in de 22e en 32e minuut was het weer raak en stond er 0-5 op het scorebord.

Het gehele seizoen zijn de Geel Zwarten niet een keer weggespeeld, echter vandaag kregen ze een lesje in effectiviteit. Ieder schot op goal werd omgezet in een doelpunt en doelman Sander Post viel maar weinig (lees niets) te verwijten. In de 41e minuut nog een schot op het doel van RSC maar ook nu stond de doelman van RSC op de juiste plek.

De tweede helft probeerden de mannen van Mark Dijkstra het nog wel, alleen was de basis voor een overwinning reeds in de eerste helft gelegd door de rood hemden uit Rossum. BVV Borne kwam in de 58e minuut nog op 1-5 door een doelpunt van Sven Pieterson, en hier bleef het wat scoren voor de Geel Zwarten betreft dan ook bij. RSC wist in het restant van de tweede helft nog twee keer te scoren en Borne zo de grootste nederlaag in de 3e klasse ooit te bezorgen 1-7.

Grote man aan de kant van RSC Rossum was Danny Oude Lashof met maar liefst 5 doelpunten.

Deze wedstrijd moeten de Geel Zwarten dan ook maar snel vergeten, met elkaar de rug weer rechten en zich richten op de kraker uit de onderste regionen in de 3e klasse A. Komende zondag neemt de BVV Borne het op tegen Losser, dat gezamenlijk met de mannen van Mark Dijkstra op de 11 plaats op de ranglijst staat.

BVV Borne vergeet zichzelf te belonen in Reutum.

BVV Borne vergeet zichzelf te belonen in Reutum.

Op donderdagavond 28 april stond de inhaal wedstrijd op het programma in en tegen Reutum. De vorige wedstrijd kon geen doorgang vinden, omdat de Scheidsrechter van destijds het aanvangstijdstip verkeerd in zijn agenda had genoteerd. Met een gehavende selectie moest de wedstrijd nu op donderdag avond ingehaald worden. Een wedstrijd met twee gezichten. De grootste kansen waren voor de Geel Zwarten uit Borne, echter uiteindelijk trok Reutum aan het langste eind door in de slotminuut een makkelijk gegeven penalty binnen te schieten en zo de drie punten in Reutum wist te houden 2-1.

Door een drietal aanpassingen werd deze donderdag avond vanuit BVV Borne kant eerst de kat uit de boom gekeken. De duels in het eerste kwartier speelden zich dan ook veelvuldig af op het middenveld. Door middel van enkele afstandsschoten werden beide doelmannen op de proef gesteld. In de 19e minuut leek de leidsman uit Zwolle voor een penalty te fluiten voor de Geel Zwarten. Nadat een verdediger met twee handen in de rug van Rick Hagreis hem zou uit balans had gebracht verdween de bal naast het doel echter tot ieders verbazing werd er een achterbal gegeven. Aanvoerder Sven Pieterson vroeg op een nette manier aan de scheidsrechter of hij de overtreding, die een ieder wel had gezien, niet had opgemerkt. Hierop volgde gelijk een gele kaart met de opmerking van de leidsman dat hij bepaalde wat er deze avond ging gebeuren.

Tien minuten later werd ook Reutum voor het eerst gevaarlijk, maar een uitstekende keepende Sander Post was een sta in de weg. De overige minuten van de eerste helft waren verder niet noemenswaardig in deze gelijk opgaande eerste helft. De tweede helft kwamen beide ploegen het veld weer op om de drie punten binnen te halen. Dit leverde dan ook, voor de toeschouwers, een leukere tweede helft op. In de 53e minuut een cornerbal voor de mannen van Mark Dijkstra. Deze werd door Danny van Laar perfect neergelegd bij de tweede paal. De keeper van Reutum wist niet goed genoeg in te grijpen, waardoor Wesley Assink de Geel Zwarten op voorsprong wist te schieten.

Na dit doelpunt was het de BVV Borne dat het beste van het spel had en ook de grootste mogelijkheden kreeg om de voorsprong te verdubbelen. Wederom twee cornerballen die bij de tweede paal werden neergelegd en wederom met moeite werden verwerkt door de keeper en verdedigers van Reutum. In de 68e minuut leek Rick Hagreis te scoren, een voorzet op maat werd door Rick perfect naar de grond gekopt, en alles wat een geel zwart hart heeft dacht dat de BVV Borne wederom wist te scoren, ware het niet dat dit keer de keeper met een katachtige redding de bal uit het doel wist te tikken.

Zoals een ieder de ongeschreven voetbalwet, als je niet scoort valt ie aan de andere kant, kent. Zo ging het ook donderdag. Enkele minuten na de kansen van de Geel Zwarten waren het de gastheren die uit een counter de gelijkmaker binnen wisten te schieten. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. En de 1-1 stand leek dan ook meer dan terechte uitslag.

Een ieder had met dit gelijke spel kunnen leven. In de 89e minuut ging het helaas toch mis voor de Geel Zwarten. Nadat de matig leidende scheidsrechter een overtreding zag op een speler van Reutum, werd de vrije trap snel genomen en bereikte de bal de rechtsbuiten van Reutum. Met een individuele actie passeerde hij de verdediger van Borne. Al struikelend, wel of geen overtreding, vond de scheidsrechter van vanavond het voldoende om voor een penalty te fluiten en de bal op elf meter te leggen. Dit buitenkansje liet de spits van Reutum niet liggen en schoot de bal achter de doelman van de BVV Borne.

De Geel Zwarten hadden deze avond (meer) dan recht op minimaal één punt, echter door de late tegentreffer was er geen tijd meer over om nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker en keerden de mannen van Mark Dijkstra met lege handen huiswaarts.

BVV Borne neemt dik verdiend punt mee uit Harbrinkhoek.

BVV Borne neemt dik verdiend punt mee uit Harbrinkhoek.

Onder de stralende zon, op een zeer slecht natuurgras veld weet de BVV Borne een dik verdiend punt mee terug te nemen naar Borne 0-0. De ziekenboeg van de Geel Zwarten loop langzaam aan weer leeg en op een enkele lang geblesseerde speler na is de groep weer zo goed als compleet. Borne heeft de laatste weken flink aan het zelf vertrouwen gewerkt, door de laatste vier wedstrijden te winnen. Ook MVV’29 is bezig aan een goede serie. De ploeg uit Harbrinkhoek wist de laatste weken flink aan het doelsaldo te werken, door grote overwinningen te behalen.

BVV Borne weet opnieuw te winnen, deze keer van Saasveldia.

BVV Borne weet opnieuw te winnen, deze keer van Saasveldia.

Afgelopen zondag speelde het team van Trainer Mark Dijkstra een thuis wedstrijd tegen Saasveldia. Een tegenstander dat er op gebrand was ook weer eens een wedstrijd te winnen, dit was namelijk de laatste vijf wedstrijden niet meer gelukt, BVV Borne daar in tegen had de laatste 3 niet meer verloren en al deze wedstrijden in winst weten om te zetten. Na 90e minuten voetbal onder perfecte voetbalomstandigheden stonden de Geel Zwarten ook dit keer weer aan de goede kant van de score een 3-2 overwinning op Saasveldia en wederom 3 welkome punten.

BVV Borne neemt de drie punten mee uit Lonneker.

BVV Borne  neemt de drie punten mee uit Lonneker.

De derde wedstrijd in een week tijd leverde de derde overwinning op rij voor de mannen van Mark Dijkstra. In deze belangrijke wedstrijd werd er met 2-0 gewonnen van LSV Lonneker en zo namen de Geel Zwarten afstand van de laatst plek op de ranglijst.

BVV Borne wint ook inhaalwedstrijd tegen Losser

BVV Borne wint ook inhaalwedstrijd tegen Losser

Kon de BVV Borne de overwinning van afgelopen weekend een goed vervolg geven, dat was vooraf de grote vraag. In een belangrijke week voor de Geel Zwarten, werd er donderdag avond ingehaald tegen Losser, een ploeg die dit jaar (2022) nog niet wist te winnen. Een prima inzet, gezonde spanning en redelijk goed voetbal bracht BVV Borne wederom de winst.

BVV Borne weet eindelijk weer wat winnen is en draagt de rode lantaarn over aan LSV.

BVV Borne weet eindelijk weer wat winnen is en draagt de rode lantaarn over aan LSV.

Na een flink aantal weken zonder overwinning was het nu eindelijk een keer weer zover, deze belangrijke wedstrijd, tegen UDI, in de strijd om de onderste plekken werd door de mannen van Mark Dijkstra met 3-0 gewonnen. Zondag stond er een belangrijke wedstijd op het programma op sportpark ’t Wooldrik, de tegenstander UDI uit Enschede bevind zich in dezelfde positie als de BVV Borne en waren net als de geel zwarten gebrand op een overwinning.

BVV Borne weet thuis niet te winnen van LSV

BVV Borne weet thuis niet te winnen van LSV

BVV Borne wist een goede start van de wedstrijd niet over de streep te trekken en moet de punten in deze belangrijke wedstrijd aan de gasten uit Lonneker laten. De gelukkigste, in dit geval LSV, wist de wedstrijd met 2-3 te winnen.

 

BVV Borne weet opnieuw niet te winnen

BVV Borne weet opnieuw niet te winnen

In een lastige uitwedstrijd in Hengevelde tegen WVV wist BVV Borne opnieuw niet te winnen. In een matige wedstrijd waarin beide ploegen in de eerste helft redelijk aan elkaar gewaagd waren, konden de gastheren na 90 minuten de punten bijschrijven. De Geel Zwarten gingen deze middag met 3-0 ten onder.

BVV Borne vergeet zichzelf te belonen tegen Avanti Wilskracht.

BVV  Borne vergeet zichzelf te belonen tegen Avanti Wilskracht.

Onder het genot van een fijn nazomers zonnetje zijn de mannen van Mark Dijkstra vergeten zichzelf te belonen. In een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen vele kansen wisten te creëren was het slechts één keer raak deze middag. De enige treffer van deze middag was voldoende voor Avanti Wilskracht om de punten uit Borne mee terug te nemen naar Glanerbrug 0-1.

BVV Borne neemt 3 punten mee terug uit Rossum.

BVV Borne neemt 3 punten mee terug uit Rossum.

De eerste 3 punter van het seizoen voor de mannen van Mark Dijkstra is binnen. Op een zeer slecht veld, waar overigens beide partijen veel hinder van ondervonden, wisten de Geel Zwarten een 2-1 overwinning te behalen en zo de overwinning van het seizoen mee terug te nemen naar Borne.

BVV Borne verliest nipt van kampioenkandidaat De Tukkers

BVV Borne verliest nipt van kampioenkandidaat De Tukkers

Op deze prachtige na-zomerse zondag middag, ontving de BVV Borne een der kampioenskandidaten van de derde klasse A, de Tukkers uit Albergen. In een wedstrijd waarin de Geel Zwarten nog wel op voorsprong kwamen, trok de thuis ploeg uiteindelijk toch aan het kortste eind en zag het De Tukkers met een 2-1 overwinning huiswaarts keren.

BVV Borne weet geen punt(en) mee terug te nemen uit Saasveld.

BVV Borne weet geen punt(en) mee  terug te nemen uit Saasveld.

Op deze regenachtige zondag middag hield de BVV Borne geen punt(en) over aan de ontmoeting met Saasveldia. Ondanks dat een punten verdeling deze middag meer op zijn plaats zou zijn geweest was het de meest gelukkige, die de overwinning over de streep wist te slepen en zo keerden de Geel-Zwarten met een 2-1 nederlaag huiswaarts.

BVV Borne start competitie 2021/2022 met een gelijk spel tegen DSVD

BVV Borne start competitie 2021/2022 met een gelijk spel tegen DSVD

We hebben er een jaar op moeten wachten, de corona gooide eind september 2020 roet in het eten, drie competitie wedstrijden werden er het vorige seizoen slechts gespeeld. Nu iets meer dan een jaar later ging het eindelijk weer beginnen en stond er gelijk een mooie thuis wedstrijd op het programma, DSVD uit Deurningen was zondagmiddag te gast op sportpark “ ’t Wooldrik”.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.