Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen


Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne heeft ook de derde competitiewedstrijd niet weten te winnen. Op het eigen sportpark bleef het tegen LSV Lonneker steken op 0-0. De Bornenaren kregen legio mogelijkheden, raakten weer eens de lat, maar scoorden niet. BVV Borne heeft tegen LSV genoegen moeten nemen met een punt, terwijl het op basis van kansen en wedstrijdbeeld veruit de bovenliggende partij was en de volle buit verdiende.

Borne geeft ruime voorsprong uit handen

Borne geeft ruime voorsprong uit handen

Op een matig bespeelbaar veld heeft BVV Borne onnodig puntverlies geleden tegen het Almelose Luctor et Emergo. Borne gaf een 3-0 voorsprong uit handen en zag na 90 minuten een 4-4 eindstand op het scorebord staan.

Borne speelt in boeiende wedstrijd gelijk

Borne speelt in boeiende wedstrijd gelijk

BVV Borne heeft een punt overgehouden aan het openingsduel tegen De Tukkers uit Albergen. In een boeiend gevecht kwamen de Bornenaren twee maal op voorsprong maar zag het de gasten evenzo vaak langszij komen. Het duel eindigde in 2-2.

Bekeravontuur ten einde voor BVV Borne

Bekeravontuur ten einde voor BVV Borne

BVV Borne is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde in de KNVB beker. De Bornenaren wisten weliswaar twee van de drie wedstrijden winnend af te sluiten, maar dit was niet voldoende om door te gaan naar de knock-out fase.

Theo Vos "En dan nog even dit"

Theo Vos

Beste lezer,

Een mooi seizoen is ten einde. Een seizoen waarin het al snel duidelijk was dat BVV Borne mee ging strijden om de titel en in november van 2018 werd het door ondergetekende al eens geroepen. Kennis, voorgevoel of gewoon Amsterdamse bluf. Waarschijnlijk een combinatie van de laatste twee want wie kon dit seizoen een kampioen voorspellen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.