Hero BVV Borne 1

BVV Borne 1 - De Tukkers 1

Met maar 1 punt uit 2 wedstrijden zijn de geel-zwarten dit seizoen niet goed begonnen. Gezien het verloop van beide wedstrijden had ervoor de ploeg van Mark Dijkstra meer ingezeten.

Zondag tegen de Tukkers uit Albergen zou het zeer wenselijk zijn dat de eerste overwinning van dit seizoen op het scorebord komt.

Geen gemakkelijke opgave want de ploeg van trainer Erik Hazewinkel behoort ook dit seizoen tot de kanshebbers voor de titel. De eerste wedstrijd van De Tukkers werd gewonnen van MVV, vorige week speelde ploeg thuis gelijk tegen RSC.

De uitslagen van de afgelopen 2 weken laat zien dat de ploegen in 3A aan elkaar gewaagd zijn en dat vaak kleine details het verschil maken Lukt het zondag, bij de tweede thuiswedstrijd, de punten in huis te houden.. De Tukkers hebben over het algemeen het betere spel in de wedstrijden tegen Borne, maar Borne zet daar veel strijd, passie en bij vlagen goed voetbal tegenover.

Het belooft op voorhand een spannende pot voetbal te worden.

Wedstrijd/balsponsor: Joost Pannekoek Tegelwerken

Speler van de Week: Daan Westerik uit JO09- 2

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.