Hero BVV Borne 1

Slechte start BVV Borne

Eindelijk was het dan zover en kon de competitie 2020/2021 van start gaan. De geel-zwarten namen het in de eerste wedstrijd op tegen TVO uit Beckum. Een wedstrijd waar de thuisploeg gelijk een goed resultaat wilden neerzetten, echter na 90 minuten spelen stond er een 0-4 stand op het scorebord en gingen de punten net als vorig seizoen met de gasten mee naar Beckum.

Onder uitstekende omstandigheden en een lekker zonnetje speelde BVV Borne de eerste wedstrijd van het seizoen tegen TVO, na een goede voorbereiding begon de ploeg van Mark Dijkstra vol vertrouwen aan de competitie.

Vanaf het eerste fluitsignaal werden de geel zwarten onder druk gezet. Dit leidde dan ook steeds tot snel bal verlies en resulteerde gelijk in enkele kansjes voor TVO, met een enkele counter en een tweetal afstandsschoten, waarvan er een rakelings over ging, moesten de geel-zwarten het doen. BVV Borne kon helaas niet gevaarlijke worden en kreeg verder bijna geen kansen meer. In de 18e minuut ging het dan ook mis een snelle aanval waarbij de aanvallers van TVO de verdedigers van Borne net te slim af waren. Kwamen twee aanvallers van TVO oog in oog met de Bornse goalie, deze was nadat de bal breed werd gelegd en werd binnen geschoten geheel kansloos.

Ondanks deze tegentreffer bleven de geel-zwarten positief en het proberen er bleek alleen geen doorkomen aan deze middag. In de 32e en 34e geven de geel zwarten de wedstrijd compleet uit handen en scoorde TVO twee keer. Met een 0-3 achterstand werd er gerust.

De tweede helft probeerde Borne het nog wel echter bleef TVO ook de tweede helft vol druk zetten, iedere tweede bal was voor de gasten en aanvallen van de BVV Borne werden vroegtijdig onschadelijk gemaakt. Voor de geel-zwarten heeft het er vandaag geen minuut ingezeten om een goed resultaat te halen.

In de 80e minuut wisten de gasten zelfs nog de 0-4 op het score bord te zetten en zo een dik verdiende overwinning mee terug te nemen naar Beckum.

Komend weekend speelt de ploeg van Mark Dijkstra haar eerste uitwedstrijd in en tegen Reutum.

Hopelijk gaan we dan een hele andere wedstrijd zien en kan ook de BVV Borne laten zien een goed voetballende ploeg te hebben.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.