Hero Team

35+ voetbal ook bij BVV Borne

Naast het 45+ team heeft BVV Borne dit seizoen voor het eerst ook een 35+ team. Dit team speelt net als de 45+ op een half veld 7 tegen 7. De competitie van deze groep is totaal anders dan de reguliere competities. De teams werken op de vrijdagavond eens in de 2 a 3 weken een toernooivorm af.

De competitie bestaat uit 4 clubs die bij elkaar op bezoek gaan. Borne 35+ is deze najaarscompetitie ingedeeld bij ATC, Blauwwitters en NEO, een bijna geheel Borns onderonsje, want het complex van ATC ligt bijna op Borns grondgebied. Op 9 september was de eerste ronde bij NEO en afgelopen vrijdag waren de geel-zwarten de gastheer. Alle ploegen speelden deze avond tegen elkaar en de uitslagen waren als volgt:

  1. Borne – ATC 1 – 1
  2. Borne – Blauwwitters 2 - 1
  3. ATC – Blauwwitters 2 – 0
  4. ATC – NEO 2 – 0
  5. NEO – Blauwwitters 1 – 2
  6. Borne – NEO 2 – 0

De wedstrijden van 20 minuten verliepen bijzonder sportief en je merkte dat plezier in het spelletje voorop stond. Na de wedstrijden werd tijdens de bekende derde helft nog flink nagekaart en het bleef nog lang gezellig. Wij wensen BVV Borne 35+ nog veel voetbalplezier bij onze club.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.