Hero BVV Borne 4
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 4

BVV Borne 4

Stand

Programma

Uitslagen


Adhuc fidem: Rood Zwart 8 presteert het onmogelijke…

Adhuc fidem: Rood Zwart 8 presteert het onmogelijke…

Het was op 21 november dat we onze eerste nederlaag leden, de 2 weken erna waren we vrij, leefde het Coronavirus weer op, gebeurden er dus weer andere belangrijke dingen. Maar geen nood, hierbij alsnog het verslag.

In deze 7e klasse lijkt het er sterk op dat er 3 tot 4 kanshebbers zijn voor de titel. Rood Zwart 8 is ook zo’n kanshebber, het wint de wedstrijden vrij gemakkelijk, met ook ruime cijfers. Vandaag was het dus weer een topper voor ons, nadat we HSC en Delden al hebben bestreden.

Delden 4 probeert het wel, maar Borne 4 blijft winnen

Delden 4 probeert het wel, maar Borne 4 blijft winnen

Borne 4 presteert dit seizoen buitengewoon goed. De opkomst op de training blijft stabiel hoog, zelfs als de kantine dicht zit. Vrij uniek voor Borne 4 kan ik mededelen. De wedstrijden worden relatief makkelijk gewonnen, maar het kost ons toch ook wel wat inspanning. Een coronauitbraak tussendoor helpt ook niet echt mee en hier en daar zijn de eerste (langdurige) blessures zichtbaar. Ook hebben we best wel wat "halven". Daarom moesten wij voor deze wedstrijd een beroep doen op 3 spelers van de B1. Delden 4 heeft soortgelijke problemen blijkbaar, zij moesten een beroep doen op 3 spelers van Delden 1. Verschil moet er zijn...

Ook Coronavirus kan zegekar Borne 4 niet stoppen

Ook Coronavirus kan zegekar Borne 4 niet stoppen

Het was zondag 24 oktober 2021, het was de dag van de topper tegen HSC ’21 4 in onze zevende klasse. Borne 4 tegen HSC ’21 4, een affiche waar je U tegen zegt. Dat bleek ook wel door de komst van zoveel supporters naar ons mooie Sportpark. We waren wat gehavend die dag, we moesten 20 van de 90 minuten voetballen met 10 man, vanwege 2 ongelukkige ingrepen aan Borne kant, maar niets kon ons stoppen die dag. Wij lieten zien dat je met hard werken ook gewoon een goed resultaat kan halen, namelijk een 2-0 overwinning tegen de jonge honden van (toen nog) medekoploper HSC ’21 4. En dat hebben we ook even goed gevierd in de kantine, in onze gezellige kantine. Met een voldaan gevoel konden we zondagmiddag na de nodige drankjes weer huiswaarts keren.

Topper Borne 4 – HSC ’21 4 is een prooi voor Borne 4

Topper Borne 4 – HSC ’21 4 is een prooi voor Borne 4

Het was 24 oktober 2021, prognose aan het begin van de week was regen, maar niets van dat alles. Onder een heerlijk zonnetje werd de topper in de 7e klasse afgewerkt op het sportcomplex van de Bvv Borne. Het was de zondag waar vele vaste basis klanten dermate veel klachten hadden dat ze niet konden beginnen of eerder weg moesten. Maar wij zijn Borne 4 en we hebben veel, veel spelers. Dit keer waren we met 17 inzetbare spelers.

In Hengevelde spaart Borne 4 zijn vedettes voor de komende topper

In Hengevelde spaart Borne 4 zijn vedettes voor de komende topper

Te veel ballen

Vandaag moesten we naar het rustige knusse Hengevelde om het op te nemen tegen het 4e elftal van de plaatselijke WVV’34. De eerste topper dit seizoen, althans op papier. Het blijkt een elftal te zijn die bij lange na geen 23 man op papier hebben, zoals Borne 4 dat wel heeft. Vandaag waren we weer met 20 spelers…..20 spelers inderdaad. De 9 wissels, Mark kwam na en hoefde zich niet eens om te kleden, waren op en top gemotiveerd om te schitteren zo gauw ze het groene licht kregen om hun kunsten te laten zien. En met zoveel man heb je wel genoeg ballen nodig om goed warm te worden en iedereen ook even het juiste “balgevoel” te geven. Voor deze wedstrijd hebben we naast onze eigen ballen, ook de ballen van Borne 3 meegenomen. Vond Borne 3 iets minder, maar alle ballen zijn rond en Jordie S zag gewoon even geen verschil.

In Haaksbergen schrijft Borne 4 op meerdere vlakken geschiedenis

In Haaksbergen schrijft Borne 4 op meerdere vlakken geschiedenis

Vandaag moesten we aantreden tegen Bon Boys 5 in Haaksbergen. Bon Boys heeft de eerste wedstrijd met 6-2 verloren van HSC 4 en zal dus gebrand zijn op een goed resultaat. Op deze regenachtige dag kwamen we met maar liefst 19 man naar Haaksbergen. Ja u leest het goed, 19 man op een regenachtige zondagochtend. Dat is vrij uniek in de geschiedenis van Borne 4 en over geschiedenis gesproken, vandaag was er nog een historische gebeurtenis, maar daarover later meer.

Beker debacle geeft Borne 4 extra motivatie voor eerste competitiewedstrijd tegen Rood Zwart 7

Eerste driepunter staat weer genoteerd

Beker debacle geeft Borne 4 extra motivatie voor eerste competitiewedstrijd tegen Rood Zwart 7

Nieuw tenue

Met 23 man op papier moet het dit seizoen lukken om toch in ieder geval elke zondag genoeg mensen te hebben. Ook is het elftal door de sponsoren helemaal in het nieuw gestoken. Nieuwe tas, nieuw tenue, nieuw warmloop pak, het kon niet op. En we moeten eerlijk zeggen dat we er weer strak bij lopen, waarvoor onze dank richting de sponsoren.

Een topper zonder publiek heeft zijn weerslag op Borne 4

Een topper zonder publiek heeft zijn weerslag op Borne 4

Voetballen in Corona tijd, het is en blijft een rare gewaarwording (en onze nieuwe foto volgt nog...). Waar vorige week de tribune nog helemaal vol zat, konden we nu de grensrechter aan de andere kant van het veld nog horen kuchen in zijn elleboog. Aankomen op een leeg complex, geen koffie kunnen halen, maar we hadden wel broodjes dankzij onze super leider Roy Boomkamp 

 

Magistraal Borne 4 gooit strijd om het kampioenschap weer helemaal open!

Magistraal Borne 4 gooit strijd om het kampioenschap weer helemaal open!

Voorbereiding/warming-up

Het is allemaal nog wat onwennig bij Borne 4 (nieuwe foto volgt nog...), de voorbereiding op onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen verloopt rommelig. We hebben twee afzeggingen deze zondagochtend. Joey Morsink ondervindt nog teveel hinder van een blessure en Robin Boomkamp heeft verkoudheidsklachten en laat deze wedstrijd schieten. Maar in deze tijd staat verkoudheidsklachten vrijwel gelijk aan Corona en dat levert nog even discussie op. Maar een grondige analyse van de verkoudheidsklachten en overleg met de tegenstander doet ons besluiten om gewoon te voetballen.

Borne 4 weer voor het eerst in actie; een goed begin is het halve werk, een slecht begin is dus net zo goed?

Borne 4 weer voor het eerst in actie; een goed begin is het halve werk, een slecht begin is dus net zo goed?

Gerenoveerd elftal

Met een gerenoveerd elftal (nieuwe foto volgt...) zijn we begonnen aan de competitie 2020/2021. Arjan Hoomoedt en Danny de Jonge hebben vanwege lichamelijke ongemakken aangegeven niet meer te gaan voetballen. Dennis de Jong, Ronnie Schuur, Freddie Wiegerinck en Dennis van de Logt laten nu hun voetbalkunsten bij het nieuwe 45+ elftal van de Bvv Borne zien. Jan Heldoorn is nu naast scout voor Borne 4 bij het eerste, nu ook leider bij het eerste geworden. Dichter bij kan ons scoutingsapparaat niet komen denken wij.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.