Hero BVV Borne 4
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 4
  • Delden 4 probeert het wel, maar Borne 4 blijft winnen

Delden 4 probeert het wel, maar Borne 4 blijft winnen

Borne 4 presteert dit seizoen buitengewoon goed. De opkomst op de training blijft stabiel hoog, zelfs als de kantine dicht zit. Vrij uniek voor Borne 4 kan ik mededelen. De wedstrijden worden relatief makkelijk gewonnen, maar het kost ons toch ook wel wat inspanning. Een coronauitbraak tussendoor helpt ook niet echt mee en hier en daar zijn de eerste (langdurige) blessures zichtbaar. Ook hebben we best wel wat "halven". Daarom moesten wij voor deze wedstrijd een beroep doen op 3 spelers van de B1. Delden 4 heeft soortgelijke problemen blijkbaar, zij moesten een beroep doen op 3 spelers van Delden 1. Verschil moet er zijn...

Opstelling

Keeper: Leroy

Achter: Joey Mark Jordi Michiel

Middenveld: Kevin Alco Robin Alex

Voorin: Dennis tH Dylan van Engelen

Wissels : Niels, Lino, Patrick, Jordie S, Dennis vd L, Quinten K, Bram G, Twan P.

1e helft

We starten goed aan de wedstrijd, we laten de bal het werk doen en het is de van Corona herstelde Alex die na een mooie aanval de 1-0 scoorde. De 2-0 kwam ook na een mooie aanval en voorzet van rechts, welke Mark terug legde op Alco, maar deze werd vanwege buitenspel afgekeurd.  In de aanval erop van Delden kwam de rechtsbuiten in de 18e versnelling oversteken om de bal vervolgens breed te leggen en de counter zo met een doelpunt af te sluiten. Borne was weer gewaarschuwd. 

Onderzoek

Ondertussen heeft onze rechercheur Broekate al een onderzoek ingesteld naar de man met 18 versnellingen. Het kan haast niet dat deze altijd al in de 7e klasse vertoeft. Na enig speurwerk bleek deze beste man een speler van Delden 1 te zijn.  Rechercheur Broekate onderhoud een innige band met de trainer van Delden (Rob Bakker) en heeft even een fotootje van de speler van Delden 1 ge-appt met een vraag in de strekking van "Wissel jij hem of moeten wij ervoor zorgen dat hij er uit gaat" In de 2e helft hebben we hem niet meer terug gezien, behalve toen hij nog even moest vlaggen en dat vond onze rechercheur wel goed.

Alex bleek toch nog teveel last te hebben van de naweeën van Corona en Dylan neemt zijn positie in aan de linkerkant op het middenveld. Twan P. komt Dennis tH voorin vergezellen. Mark kreeg in de eerste helft last van zijn lichaam en moest door Niels worden vervangen.

Na de 1-1 zijn we weer gaan voetballen, we laten de bal mooi rondgaan en het is Robin die op aangeven van Dennis tH alleen voor de doelman komt te staan en beheerst in de compleet door de doelman vrijgelaten hoek binnen schuift. Ook Dylan weet het doel te vinden en Twan P. weet ook in Borne 4 het net te vinden zodat we met 4-1 kunnen gaan rusten.

2e helft

In de tweede helft blijven we nog even 10 minuten voetballen om vervolgens Jordie S voor Kevin GH te brengen op het middenveld. Ook Lino, Bram G en Quinten K komen in de 2e helft hun kunsten laten zien. De 2e helft waarin alleen Delden nog even via een kopgoal het net nog weet te vinden. We voetballen niet goed in de 2e helft, te onrustig, maar dat maakt niet uit. Even vlammen in de eerste helft blijkt ruim voldoende te zijn voor weer een degelijke overwinning.

We hebben er weer even de nodige biertjes op gedronken. Het kan overigens zijn dat de volgorde van doelpuntenmakers iets anders was, maar dat maakt voor de eindstand niets uit. Volgende week weer thuis en nu tegen Rood Zwart 8....wederom een topper, want zij zijn ook (nog) ongeslagen dit seizoen. Voor onze supporters, we spelen om 9.00u. Kijken kan vanaf de parkeerplaats, maar wel graag op 1,5 meter afstand van elkaar...Blijf gezond!

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.