Hero BVV Borne 4
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 4
  • Een topper zonder publiek heeft zijn weerslag op Borne 4

Een topper zonder publiek heeft zijn weerslag op Borne 4

Voetballen in Corona tijd, het is en blijft een rare gewaarwording (en onze nieuwe foto volgt nog...). Waar vorige week de tribune nog helemaal vol zat, konden we nu de grensrechter aan de andere kant van het veld nog horen kuchen in zijn elleboog. Aankomen op een leeg complex, geen koffie kunnen halen, maar we hadden wel broodjes dankzij onze super leider Roy Boomkamp 

 

Corona protocol.  

We moesten ons elftal verdelen over twee kleedkamers. Waar we normaal gesproken altijd lekker dichtbij elkaar zitten en dan meteen even de tactiek doorspreken kon dat nu niet. Dat was vervelend, kon je ook meteen merken, zeker omdat we ook erg veel wisselingen t.o.v vorige week hadden toen we een wereldpot speelden tegen Vasse 3.  

Vijf wijzigingen  

We starten de wedstrijd met gastspeler Hugo op linkback en Joey Morsink op rechtsback en we hebben Robin Boomkamp gebeld om de plek van de geblesseerde Alco te komen opvullen op te vullen. Mark konden we 2 posities opschuiven van keeper naar voorstopper en Jordie ten Voorde nam zijn plek weer in het doel in.  

Eerste helft 

Het was even zoeken hoe we na deze wisselingen ons combinatiespel, zoals wij deze donderdags op de training tot treurnis toe oefenen, ook op het veld weer goed zichtbaar krijgen. We hadden wat moeite om onze voorste mensen te bereiken. En het middenveld van MVV 29 6 was jong en heeft veel loopvermogen. Daar konden wij Robin tegenover zetten en Alex. De eerste helft ging aardig gelijk op, wij proberen achterin de bal ronde te spelen en geduldig te wachten op die mogelijkheid die altijd komt. Vasse probeert bij verovering snel te schakelen en direct de spitsen in stelling te brengen. Jammer was dat we Alex met een blessure zagen uitvallen in de eerste helft, zo moest Robin Boomkamp nog wat harder lopen op het middenveld. 

MVV 29 voetbalde duidelijk wat makkelijker en je kon zien dat wij toch even net die steun van ons trouwe thuispubliek misten om ons nog net even dat laatste zetje te geven. Na iets meer dan een half uur spelen scoort MVV 29 na een prima bal door het midden en na een nog mooiere aanname van de MVV 29 speler in onze zestien, weet hij koelbloedig af te ronden.  

Wij weten daar behoudens enkele kleine mogelijkheden niet veel tegenover te zetten, ruststand 0-1. 

De tweede helft 

Ook in de tweede helft was het prachtig voetbal weer. In de tweede helft zagen wij het debuut van Vincent. Verloren zoon Vincent is weer terug en pakt moeiteloos de draad weer op. Ook in de tweede helft het debuut van Leroy, onze nieuwe (stand-in) keeper en die kreeg meteen wat rugoefeningen in deze wedstrijd. De tweede helft is nog maar net bezig of een corner van MVV ’29 6 wordt binnengekopt en staan we tegen een 0-2 achterstand aan te kijken. Tja…de tweede helft kan kort maar krachtig, we probeerden het wel, maar al duurde de wedstrijd 3 uur, scoren gaan we echt niet doen. We hadden één noemenswaardige kans, maar ook die werd niet verzilverd.  

Nee, het was zon dag dat je tijdens de wedstrijd al weet en voelt, het zit er niet in vandaag. MVV ’29 weet nog wat geflatteerd uit te lopen naar een 5-0 overwinning, waardoor nieuwe Leroy vier keer moest vissen om de bal uit het net te halen. Uiteraard zal in de nabespreking over 3 weken in de kantine, deze wedstrijd uitvoerig worden geanalyseerd. Voor nu zit er niets anders op dan gewoon weer flink te trainen. 

Zondag nieuw spits? 

Aanstaande zondag moeten we uit tegen Stevo 9 om 10.00u. Voor deze wedstrijd kan het zomaar zijn dat onze voormalige topscoorder Patrick Broekate een basisplaats krijgt toebedeeld. Veel zal afhangen hoe hij donderdag traint, want je weet het met zoveel concurrentie, niet trainen, is soms niet voetballen. 

Dank 

Een woord van dank aan onze superleider Roy Boomkamp voor het verzorgen van de overheerlijke broodjes en de rest en ook aan scheidsrechter Kevin Dobbe die op deze zondagochtend toch maar weer even dit zooitje wilde fluiten.  

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.