Hero top pagina

Belactie VriendenLoterij

Beste clubleden,

BVV Borne heeft ieder jaar wensen om bepaalde projecten te realiseren, de accommodatie te upgraden en nieuwe spelmaterialen aan te schaffen. Denk aan het vernieuwen van de kleedkamers onder de tribune of het verduurzamen van de accommodatie. Met dit soort projecten komen we een stap dichter bij een toekomstbestendig sportpark. Maar daar is natuurlijk wel (extra) geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op dinsdag 30 april tussen 18.30 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor BVV Borne. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan BVV Borne
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 150 musea en ontvang je tot wel 50% korting op musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze wensen kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.