Hero top pagina
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur
  • Field Turf Tarkett gaat ons kunstgrasveld vervangen

Field Turf Tarkett gaat ons kunstgrasveld vervangen

Vanaf maandag 10 januari gaat het kunstgrasveld vervangen worden door een kunstgrasmat voorzien van kurk met een extra toevoeging van field turf waar olijfpitten in zitten. Door gebruik van field turf zal de kurk losser en zwaarder worden om zo het eventuele opdrijven te verminderen.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

Het aanleggen van een verdiepte drainage aan de voorkant van de tribune. Het nalopen van de bandenlijn, het straatwerk buiten de band en schoonloop, het nalopen van de hekwerken en het aanbrengen van kantplanken waar de sponsorborden weer in worden teruggeplaatst. De sporttechnische laag, instrooizand en de eindkeuring zullen worden gedaan door KIWA ISA Sport, tijdens het project en aan het einde van het project.

Tijdens de werkzaamheden is het veld in beheer van FieldTurf Tarkett. Dat wil zeggen dat er geen kinderen en volwassenen op het veld mogen komen.

Als de weersomstandigheden meezitten kan er vanaf woensdag 26 januari weer op het veld worden getraind en zal de eindkeuring plaats vinden op vrijdag 28 januari.

In overleg met de BZSV en NEO is er een oplossing gevonden om de trainingen van de jeugd doorgang te kunnen laten vinden. Zodra de senioren weer mogen trainen zal ook voor hen een oplossing worden gezocht.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.