Hero top pagina

Werk in uitvoering bij BVV Borne.

Jullie zullen het allemaal gemerkt hebben, want er wordt al een tijdje gewerkt aan de veranderingen die er plaats gaan vinden i.v.m. de nieuwbouw van sporthal ’t Wooldrik.

Zoals het er nu uitziet zal er half november begonnen worden met de sloop van Hal 1 (de oudste hal). Hiervoor zal het bouwterrein en dat is inclusief onze parkeerplaats afgezet worden met bouwhekken en zal vanaf dat moment onze ingang vanaf de parkeerplaats Azelosestraat zijn.

Vanaf 28 oktober zal de huidige ingang van de sporthal die blijft (Hal 2) gesloten zijn. De ingang van deze hal komt bij ons op het terrein, ter hoogte van ons huidige kassaruimte. De bezoekers van Hal 2 zullen via de ligweide van het zwembad deze nieuwe ingang kunnen bereiken. Tevens is met enkele gebruikers van Hal 2 afgesproken dat ze van donderdag t/m zondag tijdens onze openingstijden voor een kop koffie en de derde helft gebruik kunnen maken van ons clubhuis.

Op de parkeerplaats aan de Azelosestraat is inmiddels de lage begroeiing allemaal gesnoeid. Dit maakt alles wat overzichtelijke. De uiteindelijke aanpak van deze parkeerplaats zal in de zomerstop van 2023 plaats vinden, mits de Raad van onze gemeente daar een akkoord voor geeft. De ingang van deze parkeerplaats zal voorlopig via de huidige ingang aan de NEO kant blijven. Dit kan m.n. op de zaterdagochtend voor behoorlijk wat overlast en mogelijk veiligheidsproblemen leiden.

Ons advies: Kom zoveel mogelijk op de fiets.

De bouw gaat ca 2 jaar duren, dus er zal gedurende die periode wat inschikken zijn. Met de gemeente zijn we in gesprek om alles zo soepel en met zo min mogelijk overlast te laten verlopen.

Stand van zaken:

* Huidige kassagebouwtje is gesloopt.

* Komende week plaats gemeente portaal voor nieuwe ingang Hal 2.

* Nieuw kassaruimte en opslag (kant Azelosestraat) is wind en waterdicht, komende weken afronding voegwerk en bestrating.

* Verlichting pad langs veld 2 is aangelegd.

* Deze week begonnen met grondwerk voor nieuwe fietsenstalling. Komende weken aanleg fietsenstalling (naast onze kleedkamergebouw).

* Sloop onze huidige opslag ruimte (MAVOgarage)

* Komende weken aanleg nieuwe poort en sponsorboog.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.