Hero BVV Borne 1
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1
  • Finale nacompetitie tegen Twenthe Goor as zondag in Bentelo.

Finale nacompetitie tegen Twenthe Goor as zondag in Bentelo.

Na de 4 – 1 overwinning afgelopen zondag op Langeveen, gaat ons 1ste elftal komend weekend de finale, voor een plaats in de 4de klasse , spelen tegen v.v. Twenthe uit Goor.

Twenthe kwam uit in de 4de klasse B en werd 9de. De ploeg van trainer Mark Bolink moest gelijk aan de bak in de eerste ronde van de nacompetitie en wist Het Centrum met 2 – 0 te verslaan. In de 2de ronde moesten zij het opnemen tegen Erix uit Lievelde van wie ze, na verlenging, met 3 – 5 wisten te winnen.

BVV Borne heeft er groot belang bij om in de 4de klasse te blijven, maar dat geldt natuurlijk ook voor Twenthe uit Goor .

Ingrediënten voor een spannende pot voetbal. We wensen de jongens van Arno Leppink heel veel succes om het doel, het 4de klasse behoud, te behalen.

In gezamenlijk overleg is gekozen om de wedstrijd as. zondag te spelen in Bentelo, de wedstrijd op sportpark De Pol begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

We hopen dat veel Borne leden het Vlaggenschip van onze vereniging komen steunen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.