• Senioren
  • BVV Borne 1
  • UD Weerselo - Borne gestaakt

UD Weerselo - Borne gestaakt

De wedstrijd UD Weerselo – Borne is vlak voor rust definitief gestaakt. In een leuke eerste helft, waarin beide ploegen op de aanval speelden, was een rode kaart voor een aanvaller van UD W. de aanleiding om de wedstrijd te staken.

De thuisploeg kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar het was tot twee keer toe Wesley Assink die de Bornse ploeg langszij bracht. De tussenstand was dan ook 2-2, toen een aanvaller van de gastheren Tijn Wissink met gestrekt been op zijn lichaam raakte nadat Tijn de bal had gevangen. De scheidsrechter toonde hiervoor een directe rode kaart. Hierna kwamen er verwensingen aan het adres van de scheidsrechter vanaf de kant van de thuisploeg (onder andere vanuit het publiek). Naar aanleiding hiervan besloot de scheidsrechter direct om de wedstrijd definitief te staken.

Hoe nu verder zal hopelijk komende week bekend worden. Wordt vervolgd...

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.